www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 29 maj 2015

Victorialoppet på Öland

Av Waxmann - 29 maj 2015 08:00

 

 

Så här såg resultatlistan ut från 2009 då jag deltog i Victorialoppet.Jag kom då nästan sist,Eroll var sist, men vägde säkert också mest, ca.125 kg(dock ingen ursäkt).Funderar på om jag ska anmäla mig i år och ha som mål att få en något bättre placering,även om min kondis efter dom sista sjukdomsåren är i botten,men den blir ju bättre för varje dag som går,jag är ju bara 23! Kartan ovan visar sträckningen det år jag sprang,då sprang man genom Solliden,kungens sommarstuga,men nu har man tagit bort den sträckan.Misstänker att för många tullipaner rampades ned eller kanske folk bajsade i hans kunglig majestäts trädgård? Vad vet jag.

Vad tycker du, ska jag ställa upp?


Vill du först se mitt resultat så klicka på länken: http://www.victorialoppet.se/2/i_res.htm

  

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 24 april 21:29


Vad utmärker detta hyreshus på Baggensgatan i Kalmar ? Jo, en rasist bor där.       #antisemitism #islamofobi #rasism #bitterhet #avundsjuka  ...

Av Waxmann - Torsdag 4 april 12:15

Jag kan inte låta bli att stjäla dom första styckena i denna artikel,som är en replik på den artikel som 171 blinda kulturpersonligheter skrev i Aftonbladet.Läs dessa första stycken i repliken och förstå att dessa 171 blinda kulturpersonligheter vill...

Av Waxmann - Tisdag 2 april 01:30


     Fadime Sahindal Den 2 april 1975 föds svensk-kurdiska Fadime Sahindal. Under 2001 träder hon fram som representant för de kvinnor som hotas av ”hedersvåld” och talar bland annat i riksdagen. Trots hot och misshandel forts...

Av Waxmann - Tisdag 26 mars 00:30


   Angela Autsch Den 26 mars 1900 föds nunnan Angela Autsch, ”Auschwitz ängel”. Som politisk fånge i Auschwitz arbetade hon i ett sjukhustvätteri, där hon gömde sjuka kvinnor som annars skulle ha avrättats. Hon dog i en hjärtatt...

Av Waxmann - Lördag 23 mars 00:30

-Mattias Karlsson,SD har fått fler arbetare att lämna socialdemkraterna för SD, än något annat parti, detta tyckte jag man kunde se i den dokumentär som visades här omdagen i SVT.Om detta skrev jag delvis redan den 20 juni 2018, på Dagens Arena . For...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant, valfritt belopp, till min blogg,om du tycker om det du läser.

Interrail med tåg

Twitter

Facebook

rss

Sök

Senaste inläggen

Arkiv

UNICEF

Bloggare

Länkar

Mina små rum

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se