www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 29 maj 2015

Victorialoppet på Öland

Av Waxmann - 29 maj 2015 08:00

 

 

Så här såg resultatlistan ut från 2009 då jag deltog i Victorialoppet.Jag kom då nästan sist,Eroll var sist, men vägde säkert också mest, ca.125 kg(dock ingen ursäkt).Funderar på om jag ska anmäla mig i år och ha som mål att få en något bättre placering,även om min kondis efter dom sista sjukdomsåren är i botten,men den blir ju bättre för varje dag som går,jag är ju bara 23! Kartan ovan visar sträckningen det år jag sprang,då sprang man genom Solliden,kungens sommarstuga,men nu har man tagit bort den sträckan.Misstänker att för många tullipaner rampades ned eller kanske folk bajsade i hans kunglig majestäts trädgård? Vad vet jag.

Vad tycker du, ska jag ställa upp?


Vill du först se mitt resultat så klicka på länken: http://www.victorialoppet.se/2/i_res.htm

  

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 4 juli 09:59


På grund av sviktande hälsa och brist på ork så kommer jag inte att skriva under resten av sommaren, bara om orken och hälsan tillåter.Min cytostatika och andra mediciner håller min kropp i schack men som det ser ut nu måste jag ändå gå igenom en min...

Av Waxmann - Lördag 22 juni 14:55


     SD består mycket av människor som är elaka och fördomsfulla,men också vilsna och förda bakom ljuset. SD betraktar alla människor som vill hjälpa sin nästa,ger bort något,vill skapa en bättre värld,ja alla dessa goda människor betraktar SD ...

Av Waxmann - Lördag 15 juni 16:10


  Kärnkraftdemonstration i Stockholm April 1980                 Energiöverenskommelsen som slöts 2016 mellan S,M,MP,C,KD verkar inte gälla längre eller vad gäller ? Enligt min partikollega Laila Naraghi (S) så verkar hon hålla med M och KD so...

Av Waxmann - Fredag 14 juni 00:15

   Uppdatering Fredag 14 Juni   Nu har Greta gått ut skolan och fått sina betyg. Det kommer bli roligt att visa i debatter framöver med folk som hävdar att "hon borde gå i skolan och lära sig istället". Alla som tvivlar på henne, som islamonfob...

Av Waxmann - Tisdag 11 juni 00:15


Nu finns en tryckfärdig roll-up tillgänglig, i form av en karta med fakta om Sveriges fem nationella minoriteter, som kommuner och andra intresserade kan ladda ned här och använda! Den är uppdaterad 2019.Väl bekomme      ...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se