www.waxmann.se

Alla inlägg under juli 2015

Av Waxmann - 2 juli 2015 11:20

I dag för 50 år sedan.2 Juli,1965 anlände The Beatles till Madrid och gav en konsert vid Plaza de Toros de Las Ventas, Madrid, med The Pekenikes som support act.

Spanien rockar loss den 2 juli,1965.

Det rockades över hela världen till The Beatles,var dom än spelade.Som vanligt så överröstades The Beatles av alla fans högljudda skrik.

Just idag så uppträder The bootleg Beatles på denna spanska arena.En av dom äldsta och bättre coverbanden av Lennon-McCartney's musik.Men visst är orginalet bäst,så är det och så kommer det alltid att vara. Thats it !

  

Av Waxmann - 2 juli 2015 08:00

Åsa Romson kommer inte att avgå! Hon kommer att fortsätta dra in 127 000 kr i månadslön som man höjde för statsråden för några veckor sedan. Politikeryrket har inte längre någonting att göra med plikter eller ideal då ansvarstagande är en betalvara.Makt i sig är ett självändamål vilket gör att åsikter kan skrivas om för det rätta priset. Säg bara vad du vill betala så löser jag allt !

Nej,skämt åsido,denna politiker var bl.a en av anledningarna till att jag till slut valde att lämna MP som jag (nästan) följt sen starten.Hon visar gärna pekpinnar och hur vi ska leva men gör sedan tvärtemot och agerar i mångt och mycket kontraproduktivt mot MP's ideal med sina befängda,klantiga uttalanden/beteenden.Att hon sedan ignorerar sina medlemmar är väl det största sveket.När hon sedan alierar sig med lögnare,som ex.vis landstingsrådet Jessica Rydell i Kalmar och den falske Akko Karlsson i partistyrelsen! Ja,då har det gått för långt.Moralen,etiken lyser med sin frånvaro och har nått en bottennivå.MP med denna "typ" av politiker kommer att ha en lång lång uppförsbacke innan man kan få ett förnyat förtroende igen av sina väljare.

Av Waxmann - 1 juli 2015 00:30

Grattis till Sveriges U21 landslag som ikväll tog guld i europamästerskapen i fotboll.Ett härligt ungt gäng med många riktigt duktiga individualister men samtidigt ett lag som spelade med och för varandra.Sista målvaktsräddningen av målvakten Carlgren var ju en äkta "Ravelli" räddning ;-) Bådar gott inför framtiden och dessutom tror jag mycke i framgången ligger i att det svenska laget har e mix av killar från olika länder och det tror jag på.

------------------------------------------

Ebba Busch(usch) tal i Almedalen i dag var ju minst sagt reaktionärt i många avseenden.Många av denna Ebba Busch's förslag går ju hand hand med sverigedemokraternas förslag! Orkar faktiskt inte kommentera denna dam utan kan bara konstatera att hon vill göra saker som jag inte ställer upp på! Ja,vadå? Ja,som sagt var,jag orkar inte kommentera denna dam.

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat. Jag skriver om mina egna åsikter,tankar om inget annat anges.

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Vilket djur hör du ?

Länkar

Mina ämnen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se