www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2015

STOPP: Stå upp och säg ifrån mycket tydligare !

Av Waxmann - 24 oktober 2015 15:28

Lördag, 24 oktober, 2015.

  

STOPP !

En dag efter morden i Trollhättan,som genomfördes av en högerextremist, så eldar rasister,extremister upp boenden som bl.a ska inhysa små barn ! Extremister,rasister hyllar morden i Trollhättan.


Nu måste det sättas STOPP för detta vansinne !


Svenska folket måste stå upp nu och säga ifrån, det handlar bl.a om den vardagsrasism som nu fått breda ut sig i vårt samhälle.Ansvarig för detta är det enda rasistiska parti som sitter i riksdagen! Man har gett legitimitet åt att kränka små barn,kvinnor,gamla,män,människor på flykt och att använda våld mot människor som kommit till Sverige. Nu måste det bli ett omedelbart stopp på denna terror och politiker,polisen,rättsväsendet måste lägga alla resurser på att lagföra dessa terrorister,högerextremister,där SD bär en mycket stor skuld.


Det duger dock inte längre med politikernas,polisen,rättsväsendets insatser,delvis på grund av att det är också människor som nog dagligdags befinner sig i stressiga situationer. Denna stress bär ju också SD, högerextremisterna ansvar för, eftersom dom har på ett effektivt sätt splittrat vårt fina samhälle.


Vi som ändå vill få ett stopp på denna terror,dessutom bidrar SD's retorik,rasism,hat,bloggar m.m till att svenskarna får betala pengar för dessa bränder,terrorbrott m.m , ja,vi måste säga ifrån mycket tydligare och mer kraftfullt ! Bara i år har nu,enligt officiella siffror, ca. 20 asylboenden brunnit.Till detta kan läggas alla anonyma hot,öppna hot, angrepp/kränkningar på sociala medier m.m som kostar vårt samhälle enorma summor,fullständigt onödiga utgifter.


STOPP !

STÅ UPP och säg ifrån !  

STOPP !

Säg ifrån hemma,på jobbet,föreningen,bland dina vänner!  


#rasism #trollhättan #polisen #debatt #sverigedemokraterna 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 16 okt 13:00

Så mycket som händer nu i Sverige och runt omkring i världen. Är det mänsklighetens förfall vi ser? Krig och hot om ännu mera krig och galna ledare runt om i världen:Trump, Erdogan, Orban, Jonsson, Kaczyński är bara några av dom.Nej, jag tror in...

Av Waxmann - Onsdag 16 okt 12:06

16 oktober, 1968 Jodå,detta minns jag mycket väl och det var viktigt för afroamerikanerna att protestera,precis som Muhammad Ali gjorde det bl.a. genom att vägra militärtjänst.Då tog man ifrån honom hans världsmästartitel.    Tommie Smith ...

Av Waxmann - Onsdag 9 okt 20:21

    1940 - John Lennon John Lennon singer, songwriter, guitarist, The Beatles sold over 20m singles in the UK (1962-1970), and scored more UK & US No.1 albums than any other group. 1967 'Sgt. Pepper's' is the UK's biggest selling album ever. ...

Av Waxmann - Tisdag 8 okt 13:58

 

Av Waxmann - Fredag 4 okt 00:15

Dagens hjälte.   Halima Bashir Den 4 oktober 2010 får den sudanesiska läkaren Halima Bashir Anna Politkovskaja-priset. Bashir har länge agerat mot den lokala janjawid-milisens användning av våldtäkt som ett vapen. Efter att ha protestera...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Tyvärr kostar det också mycket att vara sjuk.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se