www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2015

STOPP: Stå upp och säg ifrån mycket tydligare !

Av Waxmann - 24 oktober 2015 15:28

Lördag, 24 oktober, 2015.

  

STOPP !

En dag efter morden i Trollhättan,som genomfördes av en högerextremist, så eldar rasister,extremister upp boenden som bl.a ska inhysa små barn ! Extremister,rasister hyllar morden i Trollhättan.


Nu måste det sättas STOPP för detta vansinne !


Svenska folket måste stå upp nu och säga ifrån, det handlar bl.a om den vardagsrasism som nu fått breda ut sig i vårt samhälle.Ansvarig för detta är det enda rasistiska parti som sitter i riksdagen! Man har gett legitimitet åt att kränka små barn,kvinnor,gamla,män,människor på flykt och att använda våld mot människor som kommit till Sverige. Nu måste det bli ett omedelbart stopp på denna terror och politiker,polisen,rättsväsendet måste lägga alla resurser på att lagföra dessa terrorister,högerextremister,där SD bär en mycket stor skuld.


Det duger dock inte längre med politikernas,polisen,rättsväsendets insatser,delvis på grund av att det är också människor som nog dagligdags befinner sig i stressiga situationer. Denna stress bär ju också SD, högerextremisterna ansvar för, eftersom dom har på ett effektivt sätt splittrat vårt fina samhälle.


Vi som ändå vill få ett stopp på denna terror,dessutom bidrar SD's retorik,rasism,hat,bloggar m.m till att svenskarna får betala pengar för dessa bränder,terrorbrott m.m , ja,vi måste säga ifrån mycket tydligare och mer kraftfullt ! Bara i år har nu,enligt officiella siffror, ca. 20 asylboenden brunnit.Till detta kan läggas alla anonyma hot,öppna hot, angrepp/kränkningar på sociala medier m.m som kostar vårt samhälle enorma summor,fullständigt onödiga utgifter.


STOPP !

STÅ UPP och säg ifrån !  

STOPP !

Säg ifrån hemma,på jobbet,föreningen,bland dina vänner!  


#rasism #trollhättan #polisen #debatt #sverigedemokraterna 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 4 juli 09:59


På grund av sviktande hälsa och brist på ork så kommer jag inte att skriva under resten av sommaren, bara om orken och hälsan tillåter.   Önskar alla en fortsatt bra sommar.            ...

Av Waxmann - Lördag 22 juni 14:55


     SD består mycket av människor som är elaka och fördomsfulla,men också vilsna och förda bakom ljuset. SD betraktar alla människor som vill hjälpa sin nästa,ger bort något,vill skapa en bättre värld,ja alla dessa goda människor betraktar SD ...

Av Waxmann - Lördag 15 juni 16:10


  Kärnkraftdemonstration i Stockholm April 1980                 Energiöverenskommelsen som slöts 2016 mellan S,M,MP,C,KD verkar inte gälla längre eller vad gäller ? Enligt min partikollega Laila Naraghi (S) så verkar hon hålla med M och KD so...

Av Waxmann - Fredag 14 juni 00:15

   Uppdatering Fredag 14 Juni   Nu har Greta gått ut skolan och fått sina betyg. Det kommer bli roligt att visa i debatter framöver med folk som hävdar att "hon borde gå i skolan och lära sig istället". Alla som tvivlar på henne, som islamonfob...

Av Waxmann - Tisdag 11 juni 00:15


Nu finns en tryckfärdig roll-up tillgänglig, i form av en karta med fakta om Sveriges fem nationella minoriteter, som kommuner och andra intresserade kan ladda ned här och använda! Den är uppdaterad 2019.Väl bekomme      ...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se