www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Eric Clapton

Av Waxmann - 25 november 2015 04:15


Sorry Eric Clapton ! Ibland är du en riktig surskit.

Här repar Eric Clapton med en av världens mesta o bästa studiotrummisar:Andy Newmark. Andy är en trummis som jag alltid haft stor respekt för,lyssna bara på John Lennon's sista LP "Doubble Fantasy" där Andy lirar väldigt bra o tight tilsammans med Tony Levin på bas.


Som trummis kan jag bara notera att det lilla fel som Andy gör och det Eric gnäller på är så löjligt så det förslår ! Eric håller helt enkelt ut sitt sista anslag på gitarren med en pytteliten taktförskjutning och där hängde inte Andy på,han slår av låten för tidigt,men att gnälla över det ? Nääe,de tror jag nog bara Eric kan göra :-)


Här är bara några,ett fåtal av dom artister Andy spelat och spelat in med:Willie Weeks, Eric Clapton, Jim Keltner, David Sanborn, Will Lee, Steve Gadd, Hugh McCracken, Michael Brecker, Randy Brecker, Luther Vandross, Carly Simon Neil Jason, Tony Levin, Ralph MacDonald, Earl Slick, Klaus Voormann, Jimmy Maelen, Don Grolnick, Ronnie Cuber, George Benson, Sly & the Family Stone McKendree Spring, George Harrison, Phillips-Macleod, Glamour Camp, Mark Farner Band, Tom Verlaine Band, Grand Funk, ABC, Alessi Brother, Andy Pratt, B.B King, Bob James, Badfinger, Carole King, Cat Stevens, David Bowie, David Forman, Evie Sands, John Lennon, Jim Capaldi, Liona Boyd, Roy Harper, Steve Winwood, Yoko Ono plus många många fler.


#andynewmark #drums #drummer #drummerworld 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Tisdag 24 nov 15:30

Av Waxmann - Tisdag 17 nov 17:13

Tänk vad många människor,så även politiker, talar om vad andra tycker,tänker och gör,men:Tänk om människor,även politiker, lite oftare skulle tala om vad dom själva tycker och tänker. Att som politiker inte vilja delta i ett demokratiskt samtalsfor...

Av Waxmann - Måndag 9 nov 12:24


  I dag skriver min statsminister Stefan Löfven följande text. Innan du läser Statsministerns text vill jag själv säga följande,vilket jag ofta återkommer till:  Stefan Löfven bör påminna sitt statsråd Morgan Johansson om att han måste agera n...

Av Waxmann - Lördag 7 nov 13:16

Från Aftonbladet idag den 7 november,2020.              ...

Av Waxmann - Fredag 6 nov 09:06

Den narcissistiska personligheten Donald Trump har splittrat sitt folk så mycket att jag ibland kan tro att han inte förstår att ett inbördeskrig kan bli resultatet av hans agerande. De beväpnade milisman (Trump anhängare), jag såg på TV igår och v...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se