www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 8 december 2015

John Lennon skjuten till döds.

Av Waxmann - 8 december 2015 01:00

En låt från John's sista album som han skrev ihop med sin älskade Yoko.


När jag den 9 december tillsammans med min älskade Kristina stannade utanför OK-macken i Valbo för att tanka och sedan gå in för att betala,ja då såg jag rubrikerna och hela min kropp frös till! Jo,jag fick en chock och Kristina kom ut från bilen och undrade vad som hänt då jag var tvungen att sätta mig ner på en bänk utanför macken! När väl Kristina kom fram till byggnaden och såg löpsedlarna började hon att gråta,vilket jag redan gjorde.

John som jag växt upp med,som blev rösten,mannen jag följde och dyrkade under hela hans karriär,inte minst hans kamp för rättvisa och fred,ja han hade nu fallit offer för en galnings kulor.

 

Aftonbladets löpsedel, tisdagen den 9 December, 1980.

John Lennon's sista stora intervju den 6 december, 2 dagar innan han blev mördad utanför sitt bostad Dakota House i New York.

John Lennon's sista dag i livet,den 8 december 1980.

OS i London avslutades 2012 med att "Imagine" med John Lennon spelades upp på gigantiska videoskärmar och man riktigt hör publiken's förtjusnng över den röst som en hel värld älskade en gång.


#johnlennon  #thebeatles 

 
 
Ingen bild

Stefan Larsson

8 december 2015 18:01

En riktigt mörk dag då allt stod stilla.Minns det som att hela världen stannade upp.Det var ju innan mobil,datorns intrång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Måndag 28 sept 10:09

I dag kan man läsa på SVT nyheter- "Nya uppgifter om ett stort hål i skrovet på Estonia, som sjönk för 26 år sedan, kommer fram i en ny dokumentärserie. Sverige, Finland och Estland ska nu gemensamt utvärdera de nya rönen, skriver länderna i ett ge...

Av Waxmann - Fredag 25 sept 23:15

Vad händer på Länsstyrelsen i Kalmar ?

Av Waxmann - Torsdag 24 sept 12:02

Jag tycker att Anders Lindberg idag på Aftonbladet återigen träffat rätt när han i sin ledare varnar för denna antismeit Oscar Sjösted från SD som är en riktigt obehaglig typ. Tack för den Anders _____________________________           ...

Av Waxmann - Onsdag 23 sept 00:30


Den 23 september 2001 grips den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak i Asmara. Han var delägare i tidningen Setit, som publicerade ett upprop om demokratiska reformer och som kritiserat president Afewerki. Isaak har sedan dess suttit fängslad ...

Av Waxmann - Tisdag 15 sept 15:23

   

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat. Jag skriver om mina egna åsikter,tankar om inget annat anges.

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Vilket djur hör du ?

Länkar

Mina ämnen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se