www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 18 juni 2016

Happy Birthday Paul McCartney

Av Waxmann - 18 juni 2016 00:15

  

En musikalisk gigant,förebild etc. fyller idag 74 år:Sir James Paul McCartney


En man jag följt sedan november 1963 och fortfarande följer. 

Önskar dig ett sjudundrande kalas and a peaceful life!


Peace & Love to you and your fam.


#thebeatles  #paulmccartney  #the60s  #pop  #poptönten  

 
 
Ingen bild

Trond Johansen

20 juni 2016 16:48

Hei Mike
Jeg heter Trond (45år) er en vedlig iherdig Beatles fan. Har vært det siden jeg var 18år. Var ikke på konsert i Oslo ifjor men var på konsert i 2004 i Oslo. Samme band. Skal du på konsert i Bergen? Skal du på soundcheck?

Jeg er en trivelig kar med store angstproblem. Har vært trygda(ung ufør) pågrunn av OCD (obessive thoughts). Sosial angst. Jeg liker å snakke,diskutere Beatles og musikk med andre Beatles,musikkinterreserte over en kafe eller en øl. Jeg er lett å snakke med. Har ingen fordommer.Veldig åpen og ærlig. Jeg vil nyte og synge for 74 år gamle Paul Maccartney. Hadde vært koselig når vi ankommer torsdag formiddag med bus og fått kontakt, blitt kjent med andre norske Beatles fan. Må jo være med 23.juni, torsdag kveld Bergen Beat Club Nøsteboden kl 19 kvelden før konserten. Jeg synger med på det meste. Jeg og min far kommer med bobil, torsdag formiddag.Han skal også på konsert (70)

Waxmann

20 juni 2016 19:50

Tyvärr kommer jag inte att gå men jag önskar dig o din far en god upplevelse.Paul är alltid bra,även om han blivit lite äldre.
Hej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 3 juni 01:45


  Detta är min vän Mathieu som jobbar i Virunga Nationalpark som park ranger och han vaktar dom vakcra och godhjärtade östlåglandsgorillorna mot tjuvskyttar. I april i år blev 13 av hans kamrater mördade av hutuer rebeller, som låg och lurpassade ...

Av Waxmann - Måndag 1 juni 10:32

Donald Trump's U.S.A.   En ställd, feg, ynklig, cynisk, rasistisk president går ner i sitt skyddsrum under Vita Huset.   -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Genesee ...

Av Waxmann - Torsdag 28 maj 00:15


  Den 28 maj 1941 förs den polske franciskanermunken Maximilian Kolbe till Auschwitz för att ha hjälpt judiska flyktingar. I lägret erbjuder han sig att byta plats med en man i en grupp som dömts att svälta ihjäl i en bunker. Efter två veckor är K...

Av Waxmann - Tisdag 26 maj 00:15

Släpps på DVD i dag, 26 Maj! Måste införskaffas och ses.

Av Waxmann - Söndag 24 maj 09:47

I dag firar vi nationalparkernas dag och dom är 30 till antalet. Nationalparkerna är ju en gåva för oss som älskar naturen, vildmarken som den är beskaffad, där den får "leva sitt eget liv" utan påverkan av människor.               Det...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskare, sjuk, människa med allt vad det innebär. Jag är också trogen socialdemokrat. Det jag framför på denna blogg är dock privata tankar o åsikter om inget annat anges.

Donera

  

Donera en slant till bloggen om du tycker om den, samtidigt som du hjälper mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swish till nummer 0721599220.

Tack för din gåva

Jag skriver om

Politik, musik, min vardag, djur, mina tankar om livet och vår framtid och lite mer.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men iblland kan jag vara lite skojfrisk eller något annat.

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se