www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 18 juni 2016

Happy Birthday Paul McCartney

Av Waxmann - 18 juni 2016 00:15

  

En musikalisk gigant,förebild etc. fyller idag 74 år:Sir James Paul McCartney


En man jag följt sedan november 1963 och fortfarande följer. 

Önskar dig ett sjudundrande kalas and a peaceful life!


Peace & Love to you and your fam.


#thebeatles  #paulmccartney  #the60s  #pop  #poptönten  

 
 
Ingen bild

Trond Johansen

20 juni 2016 16:48

Hei Mike
Jeg heter Trond (45år) er en vedlig iherdig Beatles fan. Har vært det siden jeg var 18år. Var ikke på konsert i Oslo ifjor men var på konsert i 2004 i Oslo. Samme band. Skal du på konsert i Bergen? Skal du på soundcheck?

Jeg er en trivelig kar med store angstproblem. Har vært trygda(ung ufør) pågrunn av OCD (obessive thoughts). Sosial angst. Jeg liker å snakke,diskutere Beatles og musikk med andre Beatles,musikkinterreserte over en kafe eller en øl. Jeg er lett å snakke med. Har ingen fordommer.Veldig åpen og ærlig. Jeg vil nyte og synge for 74 år gamle Paul Maccartney. Hadde vært koselig når vi ankommer torsdag formiddag med bus og fått kontakt, blitt kjent med andre norske Beatles fan. Må jo være med 23.juni, torsdag kveld Bergen Beat Club Nøsteboden kl 19 kvelden før konserten. Jeg synger med på det meste. Jeg og min far kommer med bobil, torsdag formiddag.Han skal også på konsert (70)

Waxmann

20 juni 2016 19:50

Tyvärr kommer jag inte att gå men jag önskar dig o din far en god upplevelse.Paul är alltid bra,även om han blivit lite äldre.
Hej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 14 nov 14:25


     Så rätt hon hade,den kloka Golda Meir   

Av Waxmann - Fredag 1 nov 11:53


   Torgny Segerstedt d.ä.   Den 1 november 1876 föds Torgny Segerstedt, som är en av de tydligaste antinazisterna i svensk press under andra världskriget och hatad i Berlin. Han är chefredaktör för Göteborgs Handelsoch Sjöfartstidning, so...

Av Waxmann - Fredag 1 nov 10:58

  Kan inte låta bli att lägga ut denna krönika av Björn Samuelsson, Östra Småland, där jag tycker han träffar mitt i prick.Att (SD) folk och f.d. misslyckade (SD) politiker tycker denna krönika handlar om hat ser jag som en eloge till Björns Samue...

Av Waxmann - Torsdag 31 okt 21:56

I måndag's så stannade min mobil och min dator. Vet ej varför mer än att en tekniker,"expert", varit här och det kostade mig min julafton ! Men istället för att göra det han lpvade så stannade min ena Imac och den andra,jag fått i present,den fick ha...

Av Waxmann - Torsdag 24 okt 16:30


  Denna händelse ska ju polisen stötta istället för att anmäla ? Kvinnorna vill ju att polisen måste prioritera brott mot kvinnor mer och en dylik manifestation leder ju förhoppningsvis till att polisledningen inser allvaret i detta. Som skribenten...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Tyvärr kostar det också mycket att vara sjuk.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se