www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 15 mars 2017

Geert Wilders Jimmie Åkesson

Av Waxmann - 15 mars 2017 21:58

Rasisten, Islamofoben Geert Wilders verkar inte få dom mandat han räknat med för att kunna utöva sin hatiska politik.

Bra,demokratin verkar ha segrat i Holland.


Jimmie Åkesson i Godmorgon Sverige: "Vi har distanserat oss från Geert Wildres i Europaparlamentet för det är mycket vi inte tycker om i hans ploitik", "Vi kommer aldrig att förbjuda koranen i Sverige som Geert Wilders vill i Holland".

En kort men intresant intervju där Jimmie Åkesson bl.a säger att SD, till skillnad från Geert Wilders, söker sammförståndspolitik i vår Svenska Riksdag.


Då hoppas jag att Jimmie Åkesson inser att Kalmar's starke man Thoralf Alfsson kan väl knappast bli aktuell för en plats i riksdagen efter 9 september nästa år.


Nedan några axplock från Thoralf Alfsson's blogg.

Observera att Thoralf själv måste godkänna dom kommentarer som läggs ut på hans blogg.

 


 


 


#geertwilders #jimmieåkesson #sverigedemokraterna #antisemitism

 
 
Ingen bild

Olov J

16 mars 2017 08:56

Jag har under en längre tid funderat på att rösta på SD men denne Thoralf får mig att tveka. Jag vet att han tidigare suttit i riksdagen och är dömd för brottsliga handlingar och när han nu visar upp antisemitism på sin blogg så blir det nog ingen röst på SD. Jag trodde att Sverigedemokraterna hade 0 tolerans mot antisemitism ?

Waxmann

16 mars 2017 09:01

Att du funderar på att lägga din röst på SD tycker jag låter som ett dåligt val.
Att du säger som du gör om Thoralf kanske visar varför partiledningen inte valt att låta honom kandidera i det förra riksdagsvalet 2014.
Jag vet många som tycker illa om denne obehaglige man och jag är en av dom.
För egen del hoppas jag att man inte släpper in honom i riksdagen igen men även om man inte gör det tycker jag du ska göra ett annat val än SD, 9 september nästa år.

 
Göran

Göran

17 mars 2017 08:12

Ofta slumpas jag in på Thoralfs blogg och det händer att nackhåren reser sig när jag läser hans ord. Men än värre är alla de som kommenterar. Snacka om att hatet flödar! Och det är ju dessa människor som vill göra SD till regeringsparti. Sympatisörer, medlemmar och väljare, alltså! Vad händer då de driver sina idéer inom partiet?
Och det händer ju samma sak över hela västvärlden. På trettiotalet hände det i Tyskland. Hur blir det om de krafterna får makten i kanske ett tiotal nationer? En röst på SD är en röst på ondskan!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

17 mars 2017 09:18

Ja,det händer mycket nu.
I riksdagen nästa vecka den 21 mars så håller den politiske vilden,antisemiten Anna Hagwall(f.d. SD) ett seminarium där talaren är en professor som är antisemit. Vi är många som varit i kontakt med olika riksdagsledamöter och tyvärr kommer detta seminarium att genomföras men bara tanken är ju hemsk:Ett seminarium i vår demokratiska högborg där en antisemit,Anna Hagwall, har bjudit in en antisemitisk professor(f.d.).
Eventet stöds bl.a av Nordfront,Fria Tider
Länkarna här visar vad det handlar om.

http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/antisemitiska-konspirationsteorier-anvander-riksdagens-lokaler-for-legitimitet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/2aJxR/hagwall-gar-vidare-med-kritiserad-motion-jag-jobbar-med-fallet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 14 nov 14:25


     Så rätt hon hade,den kloka Golda Meir   

Av Waxmann - Fredag 1 nov 11:53


   Torgny Segerstedt d.ä.   Den 1 november 1876 föds Torgny Segerstedt, som är en av de tydligaste antinazisterna i svensk press under andra världskriget och hatad i Berlin. Han är chefredaktör för Göteborgs Handelsoch Sjöfartstidning, so...

Av Waxmann - Fredag 1 nov 10:58

  Kan inte låta bli att lägga ut denna krönika av Björn Samuelsson, Östra Småland, där jag tycker han träffar mitt i prick.Att (SD) folk och f.d. misslyckade (SD) politiker tycker denna krönika handlar om hat ser jag som en eloge till Björns Samue...

Av Waxmann - Torsdag 31 okt 21:56

I måndag's så stannade min mobil och min dator. Vet ej varför mer än att en tekniker,"expert", varit här och det kostade mig min julafton ! Men istället för att göra det han lpvade så stannade min ena Imac och den andra,jag fått i present,den fick ha...

Av Waxmann - Torsdag 24 okt 16:30


  Denna händelse ska ju polisen stötta istället för att anmäla ? Kvinnorna vill ju att polisen måste prioritera brott mot kvinnor mer och en dylik manifestation leder ju förhoppningsvis till att polisledningen inser allvaret i detta. Som skribenten...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Tyvärr kostar det också mycket att vara sjuk.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se