www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 15 mars 2017

Geert Wilders Jimmie Åkesson

Av Waxmann - 15 mars 2017 21:58

Rasisten, Islamofoben Geert Wilders verkar inte få dom mandat han räknat med för att kunna utöva sin hatiska politik.

Bra,demokratin verkar ha segrat i Holland.


Jimmie Åkesson i Godmorgon Sverige: "Vi har distanserat oss från Geert Wildres i Europaparlamentet för det är mycket vi inte tycker om i hans ploitik", "Vi kommer aldrig att förbjuda koranen i Sverige som Geert Wilders vill i Holland".

En kort men intresant intervju där Jimmie Åkesson bl.a säger att SD, till skillnad från Geert Wilders, söker sammförståndspolitik i vår Svenska Riksdag.


Då hoppas jag att Jimmie Åkesson inser att Kalmar's starke man Thoralf Alfsson kan väl knappast bli aktuell för en plats i riksdagen efter 9 september nästa år.


Nedan några axplock från Thoralf Alfsson's blogg.

Observera att Thoralf själv måste godkänna dom kommentarer som läggs ut på hans blogg.

 


 


 


#geertwilders #jimmieåkesson #sverigedemokraterna #antisemitism

 
 
Ingen bild

Olov J

16 mars 2017 08:56

Jag har under en längre tid funderat på att rösta på SD men denne Thoralf får mig att tveka. Jag vet att han tidigare suttit i riksdagen och är dömd för brottsliga handlingar och när han nu visar upp antisemitism på sin blogg så blir det nog ingen röst på SD. Jag trodde att Sverigedemokraterna hade 0 tolerans mot antisemitism ?

Waxmann

16 mars 2017 09:01

Att du funderar på att lägga din röst på SD tycker jag låter som ett dåligt val.
Att du säger som du gör om Thoralf kanske visar varför partiledningen inte valt att låta honom kandidera i det förra riksdagsvalet 2014.
Jag vet många som tycker illa om denne obehaglige man och jag är en av dom.
För egen del hoppas jag att man inte släpper in honom i riksdagen igen men även om man inte gör det tycker jag du ska göra ett annat val än SD, 9 september nästa år.

 
Göran

Göran

17 mars 2017 08:12

Ofta slumpas jag in på Thoralfs blogg och det händer att nackhåren reser sig när jag läser hans ord. Men än värre är alla de som kommenterar. Snacka om att hatet flödar! Och det är ju dessa människor som vill göra SD till regeringsparti. Sympatisörer, medlemmar och väljare, alltså! Vad händer då de driver sina idéer inom partiet?
Och det händer ju samma sak över hela västvärlden. På trettiotalet hände det i Tyskland. Hur blir det om de krafterna får makten i kanske ett tiotal nationer? En röst på SD är en röst på ondskan!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

17 mars 2017 09:18

Ja,det händer mycket nu.
I riksdagen nästa vecka den 21 mars så håller den politiske vilden,antisemiten Anna Hagwall(f.d. SD) ett seminarium där talaren är en professor som är antisemit. Vi är många som varit i kontakt med olika riksdagsledamöter och tyvärr kommer detta seminarium att genomföras men bara tanken är ju hemsk:Ett seminarium i vår demokratiska högborg där en antisemit,Anna Hagwall, har bjudit in en antisemitisk professor(f.d.).
Eventet stöds bl.a av Nordfront,Fria Tider
Länkarna här visar vad det handlar om.

http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/antisemitiska-konspirationsteorier-anvander-riksdagens-lokaler-for-legitimitet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/2aJxR/hagwall-gar-vidare-med-kritiserad-motion-jag-jobbar-med-fallet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 28 maj 00:15


  Den 28 maj 1941 förs den polske franciskanermunken Maximilian Kolbe till Auschwitz för att ha hjälpt judiska flyktingar. I lägret erbjuder han sig att byta plats med en man i en grupp som dömts att svälta ihjäl i en bunker. Efter två veckor är K...

Av Waxmann - Tisdag 26 maj 00:15

Släpps på DVD i dag, 26 Maj! Måste införskaffas och ses.

Av Waxmann - Söndag 24 maj 09:47

I dag firar vi nationalparkernas dag och dom är 30 till antalet. Nationalparkerna är ju en gåva för oss som älskar naturen, vildmarken som den är beskaffad, där den får "leva sitt eget liv" utan påverkan av människor.               Det...

Av Waxmann - Torsdag 21 maj 01:45

Ja, varför inte.

Av Waxmann - Måndag 18 maj 14:30


 

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskare, sjuk, människa med allt vad det innebär. Jag är också trogen socialdemokrat. Det jag framför på denna blogg är dock privata tankar o åsikter om inget annat anges.

Donera

  

Donera en slant till bloggen om du tycker om den,samtidigt som du hjälper mig.

Swish till nummer 0721599220.

Tack för din gåva

Jag skriver om

Politik, musik, min vardag, djur, mina tankar om livet och vår framtid och lite mer.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men iblland kan jag vara lite skojfrisk eller något annat.

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se