www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 30 april 2019

Kommentar från Thoralf sympatisörer ? och en som kallar sig för Thoralf Alfsson ?

Av Waxmann - 30 april 2019 16:16

 

 
 
Ingen bild

botwid

2 maj 2019 17:09

Dina kommentarer om Thoralf Alfsson borde föranleda att du söker läkarhjälp.

Waxmann

2 maj 2019 17:25

Då har du läst fel lille botwid,med litet b.
Det är andra som skrivit dessa kommentarer som kommit in till min blogg och inte jag.jag hoppas du förstår annars kanske du har någon i din närhet som kan hjälpa dig att förstå.

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2019 17:44

Nu ljuger du igen.

Waxmann

2 maj 2019 19:45

Hej Tobbe.
Vad är det jag ljuger om? du måste berätta.

 
Ingen bild

Waxmann

3 maj 2019 06:29

Så här svårt va det att fejka fram lite falska komments. Du borde skämmas Waxmann, men som den sosse du är finns det inget du drar dig för att göra.

 
Ingen bild

Abbas Bonker

3 maj 2019 08:15

Verkar som om Thoralf och hans nazifölje inte gillar exponering. Nazister liksom troll skyr solen.

Jag tror Thoralf vill skapa en schism då han nu tvingas till att bli pensionär så gör han allt för "Hitler".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Måndag 27 sept 01:15

Lördag den 30 september åkte jag,svårt sjuk,ner till Göteborg för att demonstrera mot nazism i Sverige. Jag demonstrerade med min rullator,och min älskade far's kippa på huvudet och åt smärtstillande.Trodde inte jag skulle klara av detta men jag va...

Av Waxmann - Fredag 17 sept 01:45


   En enda mening och den är lång, den innehåller 90 ord, man brukar rekommendera att man använder mellan 10 - 25 ord i en mening, inte mer! ******************* "Att stora företag sponsrar rockmusik handlar inte om välgörenhet eller om att de in...

Av Waxmann - Måndag 13 sept 04:45


Älgjakten i Kalmar län startar 8 oktober 2021–31 januari 2022 men denna fina ungtjur kommer inte att fällas i Kalmar län, dessutom har jag under åren konstaterat att dom friska älgar som finns ex.vis. i Västerbotten saknas i Kalmar län där dom ...

Av Waxmann - Lördag 11 sept 16:09

Det var den 11 september, 2001 och det var eftermiddag i Sverige. Jag var till min f.d. arbetsplats Ölands Djurpark och kom in i byggnaden där ledningen sitter och TV'n stod på och jag frågade ekonomichefen Kenneth vad som händer ? "Ett flygplan ha...

Av Waxmann - Torsdag 9 sept 01:45

I dag är det, den 9 september 1971, på dagen 50 år sedan John Lennon släppte sitt album "Imagine". Titelspåret har ju idag fått en legendarisk status och många har genom åren tyckt att det är vår planets egen nationalsång och jag kan bara hålla m...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att hålla sig till sanningen!

Omröstning

Upplever du att pandemin är över ?
 JA
 NEJ

Sök

Jag skriver om

Politik, människor, djur, musik, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

*******************

       

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se