www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 1 maj 2019

1 Maj och Stefan Löfven i min gamla Universitet stad Ume.

Av Waxmann - Onsdag 1 maj 22:15

1 Maj i Umeå

Sveriges statsminister Stefan Löfven talade inte så mycket om skatter men han talade desto mer om kampen mot nationalism, nazism och vad den har gjort mänskligheten!
Han berättade bl.a historien om den unge Sophie Scholl. LÄNK
Tack min statsminister Stefan Löfven
 

Blev besviken idag på Mats Knutson,SVT's politiske reporter, när han beskrev min statsminister Stefan Löfven's tal 1 Maj tal i Ume.

Mats Knutson tycker jag,i vanliga fall,är SVT's bäste politiske analytiker men idag var han ute i ogjort väder.

Att Stefan Löfven talar om Nazism, som han uttryckligen hatar, och Mats Knutson beskriver det som "en nödutgång för att slippa tala om sänkta skatter", det gör mig besviken.Sedan säger MK:" Men även om denna del av talet mest ska tolkas som ett rättfärdigande av regeringsuppgörelsen inåt den egna rörelsen har den också betydelse för den kommande EU-valrörelsen".
Min statsminister ska ha all respekt för att han talar om nazismen,nationalismen som ett hot mot Sverige, Europa och mot oss judar. Därför uppmanar han ju också alla att gå och rösta i EU-valet den 26 Maj.
Tyvärr är det väldigt få politiker som talar,gör något mot nazism och nationalismens framflyttade positioner.Detta har jag och många med mig krävt i många år så därför blir jag glad att min statsminister väljer att tala om det. Att han då skulle göra det för att "slippa tala om sänkta skatter" och Januariöverenskommelsen som Mats Knutson påstår är ju helt fel. Stefan sa ju också i sitt tal att alla vet vad alternativet till Januariöverenskommelsen hade varit:"En regering styrd av M,KD med stöd av nationalisterna SD". 
Vi är många som far illa av att ingen politiker visar med handlingskraft att man vill stoppa nazism. Vi är inte många, bara 20.000 i Sverige,men vi är också viktiga Mats Knutson .


Detta 1 Maj tal av Stefan gav också Ulf Kristersson möjlighet att vädra sitt missnöje över min statsminister, då UK menade att "all politisk anständighet" hade nu passerats när Stefan varnade för M,KD,SD. i samband med att han talade om nationalism,nazism. Att UK är sur kan jag förstå då stödet för UK och (M) till och med är lägre än vad Anna Kinberg Batra hade när hon tvingades avgå,visade en undersökning i går.


De röda flaggor,på Tegsbron, som hälsade vår statsminister välkommen fick mig att tänka på Ölandsbron! 
Nästa gång vi kan locka Stefan Löfven till Kalmar på 1 Maj, får vi drapera Ölandsbron med röda flaggor.Ölandsbron är 6 km lång. 

  Lägger upp denna låt efter ett tips från Ola Magnell. Bra och schwängig       #1maj #socialdemokraterna #StefanLöfven

 
 
Ingen bild

Assar

Torsdag 2 maj 03:52

Glöm inte att Sverige var det land som startade rasbiologiska institutet som sedemera Tyskland kopierade. Det var socialdemokraterna. Vi tillverkade kullager och vapen till tyskarna och lät dem passera när de skulle vidare in i Finland. Sossarna har en brun historia med mycket judehat och jag tycker mig kunna se det än idag emellanåt, ta Margot Wallström t.ex
Problemet är att vissa hemsidor har börjat göra nazismen rumsren igen. Många muslimska terrordåd är riktat specifikt mot judarna. Vore jag jude skulle jag bosätta mig i Israel även om det landet egentligen knappast tillhör de judiska folket.

 
Ingen bild

Bruno Jiander

Torsdag 2 maj 04:40

Man undrar lite varför utsatta grupper behöver skydd. Är det inte konstgjort på nåt vis. Sverige är ett land som bebotts av svenskar och samer i 10.000 år. Vi tog inte landet från någon och man kan med rätta säga att just denna plätt tillhör oss och ingen annan. Släpper man in folk utifrån får man lojalitetsproblem vilket jag tycker alla de grupper som tagit sig hit de senaste 500-åren uppvisat. Juden skor sig och trixar, zigenaren stjäl allt han kan, muslimerna våldtar och negern är för dum för att göra något mer än att köpa statusprylar med bidragspengar. Om du Waxman stödjer detta borde du sinnesundersökas.

 
Ingen bild

Thoralf Alfsson

Torsdag 2 maj 17:58

Judarna ska in i gaskammaren!

 
Ingen bild

Thoralf Alfsson

Torsdag 2 maj 19:24

Jag kommer gå med i Alternativ för Sverige. Sveriges nya riksdagsparti.

 
Ingen bild

Bebbe Rundqvist

Torsdag 2 maj 19:31

Du Thoralf, varför säger du så? De flesta som jag känner kanske vill köra ut dem men gaskammaren verkar lite överdrivet. Nu har de ju ett eget land vilket de inte hade när det begav sig. Ja ja, man kan tjafsa i all oändlighet om de tillhör dem och var gränserna ska gå men det är inte Europa så jag ger blanka fan i problemen.

 
Ingen bild

Fjantalf Fjantsson

Fredag 3 maj 09:00

”Återvandra till ditt hemland, ditt riktiga hemland, där ni knullar era mammor.

 
Ingen bild

Rysty Darlington

Lördag 4 maj 11:47

Jag googlade denne förbannade Thoralf, jag har aldrig hört talas om honom tidigare men helt klart är att han försöker få medial uppmärksamhet med sina skumma utspel. Jag har sett dessa clowner förr. De är ganska lika. De hatar, de hotar, de förtalar för att sedan spela oskyldiga.

Waxmann

Onsdag 15 maj 18:08

Jo,tyvärr är det så men han är inte ensam,som du kan se på min blogg!

PS:Alla ni som skickat in hatkommentarer är polisanmälda för "Hets mot folkgrupp".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Söndag 25 aug 00:38


Heja Greta, vi är många som håller på dig.     #GretaThunberg #Klimathotet   ...

Av Waxmann - Torsdag 22 aug 20:59

I dag gick man ut från SÄPO och varnade för högerextremism och att risken för terror från dessa grupper har ökat. Detta har diskuterats under en tid och vi är fler som inte är förvånade. Regeringen med Morgan Johansson som ytterst ansvarig, har int...

Av Waxmann - Söndag 18 aug 19:04


  Bra Stefan, min statsminister. Nu vill (S) förändra det kommunala utjämningssystemet så avfolkningen av glesbygden stoppas. Ska hela Sverige kunna leva måste något hända! Försäkringskassan har lagts ner på många platser. Arbetsförmedlin...

Av Waxmann - Lördag 17 aug 19:08


  Uppdatering 18 augusti,8:30    Mina sjukdomar,Cancer,Polyneuropati, gör att jag förutom cytostatika måste ta 2 olika smärtpreparat och ett preparat är utbytt för 2 år sedan men nu har jag mått skit i många månader. Känner inte igen mig själv...

Av Waxmann - Torsdag 15 aug 14:53

Jan Eliasson har jag följt sedan han började arbeta tillsammans med Olof Palme i statsrådsberedningen.Då handlade det om att lösa Iran-Irak kriget där Sverige spelade en viktig roll. Sedan jobbade ju Jan som ordf. i FN's generalförsamling där han o...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Tyvärr kostar det också mycket att vara sjuk.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se