www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 1 maj 2019

1 Maj och Stefan Löfven i min gamla Universitet stad Ume.

Av Waxmann - Onsdag 1 maj 22:15

1 Maj i Umeå

Sveriges statsminister Stefan Löfven talade inte så mycket om skatter men han talade desto mer om kampen mot nationalism, nazism och vad den har gjort mänskligheten!
Han berättade bl.a historien om den unge Sophie Scholl. LÄNK
Tack min statsminister Stefan Löfven
 

Blev besviken idag på Mats Knutson,SVT's politiske reporter, när han beskrev min statsminister Stefan Löfven's tal 1 Maj tal i Ume.

Mats Knutson tycker jag,i vanliga fall,är SVT's bäste politiske analytiker men idag var han ute i ogjort väder.

Att Stefan Löfven talar om Nazism, som han uttryckligen hatar, och Mats Knutson beskriver det som "en nödutgång för att slippa tala om sänkta skatter", det gör mig besviken.Sedan säger MK:" Men även om denna del av talet mest ska tolkas som ett rättfärdigande av regeringsuppgörelsen inåt den egna rörelsen har den också betydelse för den kommande EU-valrörelsen".
Min statsminister ska ha all respekt för att han talar om nazismen,nationalismen som ett hot mot Sverige, Europa och mot oss judar. Därför uppmanar han ju också alla att gå och rösta i EU-valet den 26 Maj.
Tyvärr är det väldigt få politiker som talar,gör något mot nazism och nationalismens framflyttade positioner.Detta har jag och många med mig krävt i många år så därför blir jag glad att min statsminister väljer att tala om det. Att han då skulle göra det för att "slippa tala om sänkta skatter" och Januariöverenskommelsen som Mats Knutson påstår är ju helt fel. Stefan sa ju också i sitt tal att alla vet vad alternativet till Januariöverenskommelsen hade varit:"En regering styrd av M,KD med stöd av nationalisterna SD". 
Vi är många som far illa av att ingen politiker visar med handlingskraft att man vill stoppa nazism. Vi är inte många, bara 20.000 i Sverige,men vi är också viktiga Mats Knutson .


Detta 1 Maj tal av Stefan gav också Ulf Kristersson möjlighet att vädra sitt missnöje över min statsminister, då UK menade att "all politisk anständighet" hade nu passerats när Stefan varnade för M,KD,SD. i samband med att han talade om nationalism,nazism. Att UK är sur kan jag förstå då stödet för UK och (M) till och med är lägre än vad Anna Kinberg Batra hade när hon tvingades avgå,visade en undersökning i går.


De röda flaggor,på Tegsbron, som hälsade vår statsminister välkommen fick mig att tänka på Ölandsbron! 
Nästa gång vi kan locka Stefan Löfven till Kalmar på 1 Maj, får vi drapera Ölandsbron med röda flaggor.Ölandsbron är 6 km lång. 

  Lägger upp denna låt efter ett tips från Ola Magnell. Bra och schwängig       #1maj #socialdemokraterna #StefanLöfven

 
 
Ingen bild

Assar

Torsdag 2 maj 03:52

Glöm inte att Sverige var det land som startade rasbiologiska institutet som sedemera Tyskland kopierade. Det var socialdemokraterna. Vi tillverkade kullager och vapen till tyskarna och lät dem passera när de skulle vidare in i Finland. Sossarna har en brun historia med mycket judehat och jag tycker mig kunna se det än idag emellanåt, ta Margot Wallström t.ex
Problemet är att vissa hemsidor har börjat göra nazismen rumsren igen. Många muslimska terrordåd är riktat specifikt mot judarna. Vore jag jude skulle jag bosätta mig i Israel även om det landet egentligen knappast tillhör de judiska folket.

 
Ingen bild

Bruno Jiander

Torsdag 2 maj 04:40

Man undrar lite varför utsatta grupper behöver skydd. Är det inte konstgjort på nåt vis. Sverige är ett land som bebotts av svenskar och samer i 10.000 år. Vi tog inte landet från någon och man kan med rätta säga att just denna plätt tillhör oss och ingen annan. Släpper man in folk utifrån får man lojalitetsproblem vilket jag tycker alla de grupper som tagit sig hit de senaste 500-åren uppvisat. Juden skor sig och trixar, zigenaren stjäl allt han kan, muslimerna våldtar och negern är för dum för att göra något mer än att köpa statusprylar med bidragspengar. Om du Waxman stödjer detta borde du sinnesundersökas.

 
Ingen bild

Thoralf Alfsson

Torsdag 2 maj 17:58

Judarna ska in i gaskammaren!

 
Ingen bild

Thoralf Alfsson

Torsdag 2 maj 19:24

Jag kommer gå med i Alternativ för Sverige. Sveriges nya riksdagsparti.

 
Ingen bild

Bebbe Rundqvist

Torsdag 2 maj 19:31

Du Thoralf, varför säger du så? De flesta som jag känner kanske vill köra ut dem men gaskammaren verkar lite överdrivet. Nu har de ju ett eget land vilket de inte hade när det begav sig. Ja ja, man kan tjafsa i all oändlighet om de tillhör dem och var gränserna ska gå men det är inte Europa så jag ger blanka fan i problemen.

 
Ingen bild

Fjantalf Fjantsson

Fredag 3 maj 09:00

”Återvandra till ditt hemland, ditt riktiga hemland, där ni knullar era mammor.

 
Ingen bild

Rysty Darlington

Lördag 4 maj 11:47

Jag googlade denne förbannade Thoralf, jag har aldrig hört talas om honom tidigare men helt klart är att han försöker få medial uppmärksamhet med sina skumma utspel. Jag har sett dessa clowner förr. De är ganska lika. De hatar, de hotar, de förtalar för att sedan spela oskyldiga.

Waxmann

Onsdag 15 maj 18:08

Jo,tyvärr är det så men han är inte ensam,som du kan se på min blogg!

PS:Alla ni som skickat in hatkommentarer är polisanmälda för "Hets mot folkgrupp".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 22 maj 19:19

Alternativ för Sverige(Afs) var idag på Larmtorget i Kalmar. Snackisen innan var ju att den ökände islamofoben Thoralf Alfsson m.m. skulle tala. Där stod han nu plötsligt,Thoralf, uppstramad mellan två Afs flaggor. Att höra honom tala är som at...

Av Waxmann - Onsdag 22 maj 10:16


Regeringen tillsatte en utredning i juli, 2018, som handlar om att utreda vit makt miljön och dom symboler man använder. Här kan du läsa direktiven för utredningen som ska presenteras den 31 maj. LÄNK  Vissa stollar,rasister,nazister,antidemokrat...

Av Waxmann - Tisdag 21 maj 15:15


När vi nu ska rösta på Söndag den 26 Maj,så handlar ju EU-valet om 2 saker,enligt mitt sätt att se det!   1:Vill Europa ha en fortsatt utveckling i demokratisk anda där media, skola, politiska föreningar får fortsätta att verka och kämpa för dom ...

Av Waxmann - Söndag 19 maj 20:50


Ett demokratiskt beslut taget av Valnämnden i Kalmar kommun. Hur skulle det se ut om alla partier som vill vara med inte får några motkrav? Självklart måste vissa kriterier uppfyllas precis som vi har 45 spärren till riksdagen. Med detta demokratiska...

Av Waxmann - Lördag 18 maj 17:37


Inte bara Polen och Ungern som har smutsiga, otäcka män,även Alabama i USA. Samma typ av män som är för dödsstraff, för allehanda vapen, mot EU etc. Jag tycker denna bild som en släkting skickade från USA är ganska korrekt!    #rasism, #kvinn...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna pengar till bloggen om du tycker om den. En ny dator (IMac) behöver köpas.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swish till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se