www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 4 maj 2019

Dagens hjälte Carl von Ossietzky

Av Waxmann - 4 maj 2019 01:45

  

Carl von Ossietzky


Den 4 maj 1938 dör pacifisten, författaren och nobelpristagaren Carl von Ossietzky av tbc och misshandeln han utsatts för i olika fångläger. Han arresterades av Gestapo bland annat för att ha avslöjat Tysklands hemliga upprustning, som stred mot Versaillesfredens bestämmelser.


#hjältar

 
 
Ingen bild

Mattias

4 maj 2019 13:06

Jag heter Mattias men publicera inte det. Jag tål inte Thoralf.

Waxmann

6 maj 2019 20:37

Den 31 december 2007 fanns det totalt 64 247 personer i Sverige med namnet Mattias så Thoralf lär knappast veta vem du är.
Att tala om vad man tycker om Thoralf har du all rätt till då vi har demokrati,ännu så länge,

 
Ingen bild

Läsare

4 maj 2019 13:18

Gå in och läs på Thoralfs blogg så förstår du varför du blir angripen. Han angriper alla för då skriver skitmedia om honom. Du verkar vara klart vettig så du förstår nog att det är Thoralf själv som skriver men han får det att se ut som om folk vill honom illa och du är en av dem. Media, sympati, ja du förstår nog allt det där.

Han skrev en artikel om dig nyligen och han skrev att han hittade kommentarer på din blogg. Han srev inte att någon tipsat honom utan han gick in på din blogg och läste kommentarsfältet. Inser du inte attt han ljuger? Det måste vara han själv som skrivit då sannolikheten att han bara går in här och läser är obefintlig.

Han vill inte skriva mer om dig för att inte du ska få uppmärksamhet, skriver du mer om honom så se till att det verkligen svider i skinnet på gubben. Men all publicitet är väl god publicitet så var noga innan du postar något om honom.

Waxmann

4 maj 2019 13:42

Hej "Läsare"
Jodå,jag försöker att vara noga och hålla mig till sanningen,även om jag är en konstant lögnare, fascist, trotskist,sinnesslö m.m i Thoralfs ögon.
Sedan är jag ju också en stolt socialdemokrat och det är inget svårt,bara du håller dig till sanningen.
Allt gott

 
Ingen bild

Ulla Hansson

4 maj 2019 13:27

Thoralf är helt sinnesslö. Bort från denna blogg din idiot.

Waxmann

6 maj 2019 20:35

Nu tror jag ju inte att det är Thoralf utan någon som använder hans namn men jag vet ju inte säkert då man skiftar IP adress.

 
Ingen bild

Ta

4 maj 2019 14:05

Kul att läsa om forna hjältar men Thoralfs kommentar var minst sagt onödig. Jag ska in på hans blogg och skriva en skitkommentar nu.

Waxmann

4 maj 2019 14:08

Vet inte vilken kommentar du syftar på,det finns många här på min blogg,men: Jag tror att han som utger sig för att vara Thoralf kan vara någon annan,dock ej helt säker.

 
Ingen bild

Kanita

4 maj 2019 14:27

Hur vågar du din uppblåsta gris? Thoralf ska frysas ut. Du är utsparkad ur partiet och hur mycket har, hets och hot du än sprider så kommer ingen lyssna på dig, du som hatar allt och alla. Dina smutsiga metoder för uppmärksamhet nu efter uppbrottet med SD är skrattretande. Jag gillar inte dig för du är en hatare. Jag är utlänning och begår inga brott, har jobbat hela min vistelse i Sverige, jag betalar skatt och fuskar inte, stjäl inte och jag håller mig till sanningen. Smutsgubbe!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 3 juni 01:45


  Detta är min vän Mathieu som jobbar i Virunga Nationalpark som park ranger och han vaktar dom vakcra och godhjärtade östlåglandsgorillorna mot tjuvskyttar. I april i år blev 13 av hans kamrater mördade av hutuer rebeller, som låg och lurpassade ...

Av Waxmann - Måndag 1 juni 10:32

Donald Trump's U.S.A.   En ställd, feg, ynklig, cynisk, rasistisk president går ner i sitt skyddsrum under Vita Huset.   -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Genesee ...

Av Waxmann - Torsdag 28 maj 00:15


  Den 28 maj 1941 förs den polske franciskanermunken Maximilian Kolbe till Auschwitz för att ha hjälpt judiska flyktingar. I lägret erbjuder han sig att byta plats med en man i en grupp som dömts att svälta ihjäl i en bunker. Efter två veckor är K...

Av Waxmann - Tisdag 26 maj 00:15

Släpps på DVD i dag, 26 Maj! Måste införskaffas och ses.

Av Waxmann - Söndag 24 maj 09:47

I dag firar vi nationalparkernas dag och dom är 30 till antalet. Nationalparkerna är ju en gåva för oss som älskar naturen, vildmarken som den är beskaffad, där den får "leva sitt eget liv" utan påverkan av människor.               Det...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskare, sjuk, människa med allt vad det innebär. Jag är också trogen socialdemokrat. Det jag framför på denna blogg är dock privata tankar o åsikter om inget annat anges.

Donera

  

Donera en slant till bloggen om du tycker om den, samtidigt som du hjälper mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swish till nummer 0721599220.

Tack för din gåva

Jag skriver om

Politik, musik, min vardag, djur, mina tankar om livet och vår framtid och lite mer.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men iblland kan jag vara lite skojfrisk eller något annat.

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se