www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 4 maj 2019

Dagens hjälte Carl von Ossietzky

Av Waxmann - Lördag 4 maj 01:45

  

Carl von Ossietzky


Den 4 maj 1938 dör pacifisten, författaren och nobelpristagaren Carl von Ossietzky av tbc och misshandeln han utsatts för i olika fångläger. Han arresterades av Gestapo bland annat för att ha avslöjat Tysklands hemliga upprustning, som stred mot Versaillesfredens bestämmelser.


#hjältar

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mattias

Lördag 4 maj 13:06

Jag heter Mattias men publicera inte det. Jag tål inte Thoralf.

Waxmann

Måndag 6 maj 20:37

Den 31 december 2007 fanns det totalt 64 247 personer i Sverige med namnet Mattias så Thoralf lär knappast veta vem du är.
Att tala om vad man tycker om Thoralf har du all rätt till då vi har demokrati,ännu så länge,

 
Ingen bild

Läsare

Lördag 4 maj 13:18

Gå in och läs på Thoralfs blogg så förstår du varför du blir angripen. Han angriper alla för då skriver skitmedia om honom. Du verkar vara klart vettig så du förstår nog att det är Thoralf själv som skriver men han får det att se ut som om folk vill honom illa och du är en av dem. Media, sympati, ja du förstår nog allt det där.

Han skrev en artikel om dig nyligen och han skrev att han hittade kommentarer på din blogg. Han srev inte att någon tipsat honom utan han gick in på din blogg och läste kommentarsfältet. Inser du inte attt han ljuger? Det måste vara han själv som skrivit då sannolikheten att han bara går in här och läser är obefintlig.

Han vill inte skriva mer om dig för att inte du ska få uppmärksamhet, skriver du mer om honom så se till att det verkligen svider i skinnet på gubben. Men all publicitet är väl god publicitet så var noga innan du postar något om honom.

Waxmann

Lördag 4 maj 13:42

Hej "Läsare"
Jodå,jag försöker att vara noga och hålla mig till sanningen,även om jag är en konstant lögnare, fascist, trotskist,sinnesslö m.m i Thoralfs ögon.
Sedan är jag ju också en stolt socialdemokrat och det är inget svårt,bara du håller dig till sanningen.
Allt gott

 
Ingen bild

Ulla Hansson

Lördag 4 maj 13:27

Thoralf är helt sinnesslö. Bort från denna blogg din idiot.

Waxmann

Måndag 6 maj 20:35

Nu tror jag ju inte att det är Thoralf utan någon som använder hans namn men jag vet ju inte säkert då man skiftar IP adress.

 
Ingen bild

Ta

Lördag 4 maj 14:05

Kul att läsa om forna hjältar men Thoralfs kommentar var minst sagt onödig. Jag ska in på hans blogg och skriva en skitkommentar nu.

Waxmann

Lördag 4 maj 14:08

Vet inte vilken kommentar du syftar på,det finns många här på min blogg,men: Jag tror att han som utger sig för att vara Thoralf kan vara någon annan,dock ej helt säker.

 
Ingen bild

Kanita

Lördag 4 maj 14:27

Hur vågar du din uppblåsta gris? Thoralf ska frysas ut. Du är utsparkad ur partiet och hur mycket har, hets och hot du än sprider så kommer ingen lyssna på dig, du som hatar allt och alla. Dina smutsiga metoder för uppmärksamhet nu efter uppbrottet med SD är skrattretande. Jag gillar inte dig för du är en hatare. Jag är utlänning och begår inga brott, har jobbat hela min vistelse i Sverige, jag betalar skatt och fuskar inte, stjäl inte och jag håller mig till sanningen. Smutsgubbe!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 4 juli 09:59


På grund av sviktande hälsa och brist på ork så kommer jag inte att skriva under resten av sommaren, bara om orken och hälsan tillåter.Min cytostatika och andra mediciner håller min kropp i schack men som det ser ut nu måste jag ändå gå igenom en min...

Av Waxmann - Lördag 22 juni 14:55


     SD består mycket av människor som är elaka och fördomsfulla,men också vilsna och förda bakom ljuset. SD betraktar alla människor som vill hjälpa sin nästa,ger bort något,vill skapa en bättre värld,ja alla dessa goda människor betraktar SD ...

Av Waxmann - Lördag 15 juni 16:10


  Kärnkraftdemonstration i Stockholm April 1980                 Energiöverenskommelsen som slöts 2016 mellan S,M,MP,C,KD verkar inte gälla längre eller vad gäller ? Enligt min partikollega Laila Naraghi (S) så verkar hon hålla med M och KD so...

Av Waxmann - Fredag 14 juni 00:15

   Uppdatering Fredag 14 Juni   Nu har Greta gått ut skolan och fått sina betyg. Det kommer bli roligt att visa i debatter framöver med folk som hävdar att "hon borde gå i skolan och lära sig istället". Alla som tvivlar på henne, som islamonfob...

Av Waxmann - Tisdag 11 juni 00:15


Nu finns en tryckfärdig roll-up tillgänglig, i form av en karta med fakta om Sveriges fem nationella minoriteter, som kommuner och andra intresserade kan ladda ned här och använda! Den är uppdaterad 2019.Väl bekomme      ...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se