www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 4 maj 2019

Dagens hjälte Carl von Ossietzky

Av Waxmann - Lördag 4 maj 01:45

  

Carl von Ossietzky


Den 4 maj 1938 dör pacifisten, författaren och nobelpristagaren Carl von Ossietzky av tbc och misshandeln han utsatts för i olika fångläger. Han arresterades av Gestapo bland annat för att ha avslöjat Tysklands hemliga upprustning, som stred mot Versaillesfredens bestämmelser.


#hjältar

 
 
Ingen bild

Mattias

Lördag 4 maj 13:06

Jag heter Mattias men publicera inte det. Jag tål inte Thoralf.

Waxmann

Måndag 6 maj 20:37

Den 31 december 2007 fanns det totalt 64 247 personer i Sverige med namnet Mattias så Thoralf lär knappast veta vem du är.
Att tala om vad man tycker om Thoralf har du all rätt till då vi har demokrati,ännu så länge,

 
Ingen bild

Läsare

Lördag 4 maj 13:18

Gå in och läs på Thoralfs blogg så förstår du varför du blir angripen. Han angriper alla för då skriver skitmedia om honom. Du verkar vara klart vettig så du förstår nog att det är Thoralf själv som skriver men han får det att se ut som om folk vill honom illa och du är en av dem. Media, sympati, ja du förstår nog allt det där.

Han skrev en artikel om dig nyligen och han skrev att han hittade kommentarer på din blogg. Han srev inte att någon tipsat honom utan han gick in på din blogg och läste kommentarsfältet. Inser du inte attt han ljuger? Det måste vara han själv som skrivit då sannolikheten att han bara går in här och läser är obefintlig.

Han vill inte skriva mer om dig för att inte du ska få uppmärksamhet, skriver du mer om honom så se till att det verkligen svider i skinnet på gubben. Men all publicitet är väl god publicitet så var noga innan du postar något om honom.

Waxmann

Lördag 4 maj 13:42

Hej "Läsare"
Jodå,jag försöker att vara noga och hålla mig till sanningen,även om jag är en konstant lögnare, fascist, trotskist,sinnesslö m.m i Thoralfs ögon.
Sedan är jag ju också en stolt socialdemokrat och det är inget svårt,bara du håller dig till sanningen.
Allt gott

 
Ingen bild

Ulla Hansson

Lördag 4 maj 13:27

Thoralf är helt sinnesslö. Bort från denna blogg din idiot.

Waxmann

Måndag 6 maj 20:35

Nu tror jag ju inte att det är Thoralf utan någon som använder hans namn men jag vet ju inte säkert då man skiftar IP adress.

 
Ingen bild

Ta

Lördag 4 maj 14:05

Kul att läsa om forna hjältar men Thoralfs kommentar var minst sagt onödig. Jag ska in på hans blogg och skriva en skitkommentar nu.

Waxmann

Lördag 4 maj 14:08

Vet inte vilken kommentar du syftar på,det finns många här på min blogg,men: Jag tror att han som utger sig för att vara Thoralf kan vara någon annan,dock ej helt säker.

 
Ingen bild

Kanita

Lördag 4 maj 14:27

Hur vågar du din uppblåsta gris? Thoralf ska frysas ut. Du är utsparkad ur partiet och hur mycket har, hets och hot du än sprider så kommer ingen lyssna på dig, du som hatar allt och alla. Dina smutsiga metoder för uppmärksamhet nu efter uppbrottet med SD är skrattretande. Jag gillar inte dig för du är en hatare. Jag är utlänning och begår inga brott, har jobbat hela min vistelse i Sverige, jag betalar skatt och fuskar inte, stjäl inte och jag håller mig till sanningen. Smutsgubbe!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 22 maj 19:19

Alternativ för Sverige(Afs) var idag på Larmtorget i Kalmar. Snackisen innan var ju att den ökände islamofoben Thoralf Alfsson m.m. skulle tala. Där stod han nu plötsligt,Thoralf, uppstramad mellan två Afs flaggor. Att höra honom tala är som at...

Av Waxmann - Onsdag 22 maj 10:16


Regeringen tillsatte en utredning i juli, 2018, som handlar om att utreda vit makt miljön och dom symboler man använder. Här kan du läsa direktiven för utredningen som ska presenteras den 31 maj. LÄNK  Vissa stollar,rasister,nazister,antidemokrat...

Av Waxmann - Tisdag 21 maj 15:15


När vi nu ska rösta på Söndag den 26 Maj,så handlar ju EU-valet om 2 saker,enligt mitt sätt att se det!   1:Vill Europa ha en fortsatt utveckling i demokratisk anda där media, skola, politiska föreningar får fortsätta att verka och kämpa för dom ...

Av Waxmann - Söndag 19 maj 20:50


Ett demokratiskt beslut taget av Valnämnden i Kalmar kommun. Hur skulle det se ut om alla partier som vill vara med inte får några motkrav? Självklart måste vissa kriterier uppfyllas precis som vi har 45 spärren till riksdagen. Med detta demokratiska...

Av Waxmann - Lördag 18 maj 17:37


Inte bara Polen och Ungern som har smutsiga, otäcka män,även Alabama i USA. Samma typ av män som är för dödsstraff, för allehanda vapen, mot EU etc. Jag tycker denna bild som en släkting skickade från USA är ganska korrekt!    #rasism, #kvinn...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna pengar till bloggen om du tycker om den. En ny dator (IMac) behöver köpas.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swish till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se