www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 14 maj 2019

Ilska och hat leder ingen vart! Du måste se dig själv först.

Av Waxmann - Tisdag 14 maj 02:15

 

Ilska och hat går aldrig att få fram till mig om man inte kan sätta ord på varför man känner ilska, hat.Många av er som känner hat, ilska måste försöka få ut det men ta inte ut det på era medmänniskor.

Allt hat jag fått sedan jag la ut en bild på ett hus där en ökänd rasist bor, är givetvis inte acceptabelt.

Kan du inte säga ditt namn, kan du inte tala, kan du inte se dina egna brister, ja då kan du inte räkna med någon respons från mig,men vill du försöka? Varsågod och jag ska svara dig! 


En kille var alltid på dåligt humör, fylld med hat, och bråkade alltid med sina klasskompisar. En dag bad hans far honom att slå in en spik i sin sovrumsdörr varje gång han bråkade med någon av sina klasskompisar. Killen hamrade in många spikar i dörren, men eftersom detta var så jobbigt så slutade han att bråka med sina klasskompisar.

Hans far sade till honom att ta bort en spik för varje dag han inte blev arg och killen gjorde detta. Han visade sin son märkena som spikarna lämnat och sade: glöm aldrig att ilska och hat lämnar märken i våra hjärtan, även ditt hjärta.

 

#hat #ilska #nazism #islamofobi 

 
 
Ingen bild

Karl

Tisdag 14 maj 19:26

Thoralf ska tydligen hålla tal med Alternativ för Sverige?! Det är ett väldigt högerextremt parti.

Waxmann

Tisdag 14 maj 19:49

Jo,jag håller med dig,men vi är många som kämpar mot högerextremism och antisemitism. Jag litar på mitt parti Socialdemokraterna och det vi går till val på inför EU-valet :‹FÖR DEMOKRATI OCH JÄMLIKHET, MOT KLYFTOR OCH EXTREMISM.
Glöm inte bort att rösta.

 
Ingen bild

Fiona

Onsdag 15 maj 07:25

Thoralf är en inbiten nazist som har enorma resurser i ryggen från ljusskygga svenska företagare. Han får support från enormt rika personer om han driver "judefrågan" på rätt sätt.

När man lyssnar på snacket i stan så verkar det som om Thoralf förbereder sig för att inta positionen som partiledare för AfS, funkar inte det ska han starta ett eget parti SMSF vilket står för solidaritet med Svenska Folket.

Men som sagt, det är hörsägen på stan. Hoppas du blir bra snart!

Waxmann

Onsdag 15 maj 13:40

Du får gärna visa på källor när du ger en sådan kommentar som ovan.

 
Ingen bild

Totalite

Onsdag 15 maj 19:10

Fega judar, speciellt Rabbin som inte fördömer hatbrottet utfört av en muslim mot en judinna i Helsingborg. Att hatet mot er accelererar som aldrig för är ert eget fel.

Judiska rabbis i Sverige är fega, usla och ett stort hot mot judarna i Sverige.

Gräv för tusan i detta då svensk polis (som hatar judar) inte ser någon koppling men på flashback kan läsas att denne muslim gick på samma moske som den där imamen står åtalad för att ha kallat judar "avkommor från grisar och apor".
E

 
Ingen bild

Rolf Gustavsson

Lördag 18 maj 00:20

Att det judiska folket är fega är det minsta man kan säga om dom.Dom som däremot inte ställer upp för det judiska folket är fega

Waxmann

Lördag 18 maj 00:22

Håller med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Tisdag 10 dec 17:52

Marie Fredriksson har lämnat oss och har nu anslutit sig till alla i Kosmos. Tack för din stora livsgärning och du är redan saknad och sorgen är stor. ----------------------------------------------------------------         -...

Av Waxmann - Onsdag 4 dec 18:58

Hedi Fried: "På senare tid har hon vid ett flertal tillfällen uttryckt stark oro för att hon ser tecken i tiden, tecken som alldeles för mycket påminner om dem man såg innan andra världskriget bröt ut och med det förintelsen av sex miljoner judar." ...

Av Waxmann - Måndag 2 dec 16:42

Hem kommen från Stockholm och den operation man där utförde på Ersta Sjukhus. Enligt Dr. Håkansson så får dom närmaste 4-6 veckorna utvisa hur operationen gått. Jag har ju en till operation som ska utföras i Malmö om ca- 3- 5 månader. Att komma till ...

Av Waxmann - Söndag 24 nov 19:49


    Utsiktstornet Bredablick på Skansen, Stockholm,35 meter högt och byggt av Fritz Wästfelt 1876.   Vattentornet i Kalmar är 65 meter högt och byggt av Hans Hedlund 1887 -1990. ...

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha då till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se