www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 1 september 2019

Målet var målgång och så blev det i Runnewalk i Runneby.

Av Waxmann - Söndag 1 sept 21:23

Målgång men riktigt slut då jag blivit visad på fel väg !

1 planerad kilometer blev 5 oplanerade kilometrar. Mer än trött men grejade det!

Vädret var jättefint och Ringo var nöjd men även en 13 årig vovve kan tycka det är långt med 5 kilometer men så hade vi ju rullator korgen. Målgång och medalj och den var kanonfin. 


 

 
 
Ingen bild

Anita

Måndag 2 sept 10:29

Är så imponerad av dig, stolt över att fått träffa dig, vilken kämpe du är. Kramar från Anita/Runneby stadslopp

Waxmann

Måndag 2 sept 17:47

Tack snälla Anita.Alla var snälla och jag tycker trots att det blev längre än jag planerat så är jag nöjd.Hoppas kunna vara med en annan gång och då förhoppningsvis utan Rulle.
Tack !

 
Ingen bild

Kerstin & Stefan

Onsdag 4 sept 15:40

Kanon Mike. Nu går det bara uppåt för dig.
Jag och Stefan håller tummarna för dig.

Waxmann

Söndag 8 sept 20:52

Tack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Söndag 17 nov 18:52

  Finns mycket som händer och har hänt både inom politiken och kulturen men orkar inte just nu med att skrive.Själv förbereder jag mig nu för operation denna månad. Önskar alla en God vecka med mycket kärlek och värme.          ...

Av Waxmann - Torsdag 14 nov 14:25


     Så rätt hon hade,den kloka Golda Meir   

Av Waxmann - Fredag 1 nov 11:53


   Torgny Segerstedt d.ä.   Den 1 november 1876 föds Torgny Segerstedt, som är en av de tydligaste antinazisterna i svensk press under andra världskriget och hatad i Berlin. Han är chefredaktör för Göteborgs Handelsoch Sjöfartstidning, so...

Av Waxmann - Fredag 1 nov 10:58

  Kan inte låta bli att lägga ut denna krönika av Björn Samuelsson, Östra Småland, där jag tycker han träffar mitt i prick.Att (SD) folk och f.d. misslyckade (SD) politiker tycker denna krönika handlar om hat ser jag som en eloge till Björns Samue...

Av Waxmann - Torsdag 31 okt 21:56

I måndag's så stannade min mobil och min dator. Vet ej varför mer än att en tekniker,"expert", varit här och det kostade mig min julafton ! Men istället för att göra det han lpvade så stannade min ena Imac och den andra,jag fått i present,den fick ha...


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den. En blogg som kostar att driva.Tyvärr kostar det också mycket att vara sjuk.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se