www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 2 januari 2020

Från december 2019

Av Waxmann - Torsdag 2 jan 20:45

När Hasse o Tage med sällskap brukade gå på Berns efter en show så hände det ofta att dom satt där till Berns stängde !

Då brukade personalen komma fram och säga till sällskapet:”Nu har vi släkt” och då svarade alltid Hasse:”Bjud in dom också”. Ha ha ha ha

Saknar dessa humanister som gjorde svenska folket lite klokare och fick oss att skratta under många år trots att dom ofta talade om allvarliga saker.

----------------------------------------------------

I år, 2019, har fram till den 30 november, 239 sprängdåd skett i Sverige jämfört med hela 2018 då 162 sprängdåd skedde. Detta måste givetvis få ett stopp !

----------------------------------------------------

Jag noterar när jag är utan internet att jag saknar den gamla hederliga telefonkatalogen för att få fram ett telefon nummer.Internet försvann på julafton och på juldagen hände det otroliga att jag tappade min Samsung i golvet och den dog också, så nu var jag utan telefon och internet. Kunde inte mer än skratta och det var ganska trivsamt! Läste ju änn mer och vilade. Jag har ju ett personlarm hemma om något skulle hända och det är ju det viktigaste.

---------------------------------------------------------------

Är du hemma och är sjuk, har svårt att motionera,ja då tycker jag du ska dansa med dig själv till dina favoritlåtar, det gör jag. Här är en: 


-------------------------------

Sedan kan jag bara notera att det rasistiska och antisemitiska riksdagspartiet SD fortsätter att smeta ut sin bruna sörja över internet och den f.d medlemmen i Kalmar verkar bli mer och mer hatisk mot allt och alla. Fler måste våga engagera sig mot detta parti och antisemitism, allehanda rasism och den enfald som SD representerar.

-------------------------------------

Att tidningen Östra Småland lagts ner lär inte göra situationen mer enkel för oss som strävar efter mer och inte mindre demokrati och den politiska nyhetsrapporteringen är redan i obalans och bättre lär det inte bli om inte alla kloka huvuden slås ihop och utreder om det är möjligt med en "Östran" veckotidning, till att börja med. Jag fortsätter tills vidare och sörplar kaffe ur min Östran kopp.

  

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Lördag 11 juli 00:00

11 juli,1975 Christine McVie's röst är så soft och cool.Stevie Nicks är kanon men Christine har nog varit min favorit genom åren.På denna LP debuterar Stevie Nicks och Lyndsey Buckingham. Albumet nådde plats nummer 1 på Billboard-listan över ett ...

Av Waxmann - Tisdag 7 juli 00:00

                                                       RINGO STARR                                                   Grattis på din 80-års dag                                                              Detta är den senaste bilden på R...

Av Waxmann - Söndag 5 juli 17:23

  I dag 5 juli 1980, är det 40 år sedan och jag minns det så väl.Björn Borg mötte John McEnroe i final i Wimbledon. Tittade självklart på matchen,precis som jag tittade på alla andra matcher med Björn Borg. Björn var ju vår svenska hjälte tillsa...

Av Waxmann - Tisdag 23 juni 00:00

Honungsbiet har länge varit hotat och flera projekt bedrivs för att rädda detta bi som vi människor behöver för vår levnad. Tänk om alla tjocka gubbar kunde förstå det. Läs mer om detta bi på denna LÄNK #Bi ...

Av Waxmann - Måndag 22 juni 12:46


Sjukdomen Covid-19 bör jag kunna hålla mig ifrån om jag fortsätter stanna inne men media ? Svaret på frågan är inte enkelt,men: Dom olika medier som finns, tillsammans med offentliga institutioner, anser jag har ett jättestort ansvar att förmedla t...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, fjäll & vattenälskare, pugilist, älskare, sjuk, människa med allt vad det innebär. Jag är också trogen socialdemokrat. Det jag framför på denna blogg är dock privata tankar o åsikter om in

Donera

  

Donera en slant till bloggen om du tycker om den, samtidigt som du hjälper mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swish till nummer 0721599220.

Tack för din gåva

Jag skriver om

Politik, musik, min vardag, djur, mina tankar om livet och vår framtid och lite mer.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men iblland kan jag vara lite skojfrisk eller något annat.

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se