www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 2 januari 2020

Från december 2019

Av Waxmann - Torsdag 2 jan 20:45

När Hasse o Tage med sällskap brukade gå på Berns efter en show så hände det ofta att dom satt där till Berns stängde !

Då brukade personalen komma fram och säga till sällskapet:”Nu har vi släkt” och då svarade alltid Hasse:”Bjud in dom också”. Ha ha ha ha

Saknar dessa humanister som gjorde svenska folket lite klokare och fick oss att skratta under många år trots att dom ofta talade om allvarliga saker.

----------------------------------------------------

I år, 2019, har fram till den 30 november, 239 sprängdåd skett i Sverige jämfört med hela 2018 då 162 sprängdåd skedde. Detta måste givetvis få ett stopp !

----------------------------------------------------

Jag noterar när jag är utan internet att jag saknar den gamla hederliga telefonkatalogen för att få fram ett telefon nummer.Internet försvann på julafton och på juldagen hände det otroliga att jag tappade min Samsung i golvet och den dog också, så nu var jag utan telefon och internet. Kunde inte mer än skratta och det var ganska trivsamt! Läste ju änn mer och vilade. Jag har ju ett personlarm hemma om något skulle hända och det är ju det viktigaste.

---------------------------------------------------------------

Är du hemma och är sjuk, har svårt att motionera,ja då tycker jag du ska dansa med dig själv till dina favoritlåtar, det gör jag. Här är en: 


-------------------------------

Sedan kan jag bara notera att det rasistiska och antisemitiska riksdagspartiet SD fortsätter att smeta ut sin bruna sörja över internet och den f.d medlemmen i Kalmar verkar bli mer och mer hatisk mot allt och alla. Fler måste våga engagera sig mot detta parti och antisemitism, allehanda rasism och den enfald som SD representerar.

-------------------------------------

Att tidningen Östra Småland lagts ner lär inte göra situationen mer enkel för oss som strävar efter mer och inte mindre demokrati och den politiska nyhetsrapporteringen är redan i obalans och bättre lär det inte bli om inte alla kloka huvuden slås ihop och utreder om det är möjligt med en "Östran" veckotidning, till att börja med. Jag fortsätter tills vidare och sörplar kaffe ur min Östran kopp.

  

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Torsdag 16 jan 12:39


  Jan Palach Den 16 januari 1969 tänder den tjeckoslovakiske studenten Jan Palach eld på sig själv på Václavtorget i Prag i protest mot att Sovjetunionen har slagit ned den så kallade Pragvåren. Han dör tre dagar senare, men blir en symbol ...

Av Waxmann - Lördag 11 jan 23:02


 

Av Waxmann - Lördag 11 jan 18:58


I Sverige älskar vi ju semlor men en del vill starta ätandet för tidigt! Inte schysst,bara så du vet. I år startar semmeldagen den 25 Februari klockan 00.00. bara så ni vet.   ...

Av Waxmann - Måndag 6 jan 12:45

Naturvårdsverkets rapport om Sveriges nationella miljömål 2019 som kom ut som en reviderad version i juni,2019. En diger rapport på 480 sidor där jag plockade ut dessa bilder för att visa hur det ser ut i dom olika länen. ------------------ Hur h...

Donera

  

Donera gärna en slant till bloggen om du tycker om den.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swisha då till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se