www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 12 april 2020

Donald Trump-The Sailor

Av Waxmann - Söndag 12 april 19:13

 

 
 
Diana Saelöen

Diana Saelöen

Söndag 12 april 19:50

Ha ha, jag läste denna tidigare idag också, den är så mitt i prick.... ja, gruppen växer verkligen inte fort.

http://nouw.com/fibrolivet

Waxmann

Söndag 12 april 21:36

Jomenvisst men det kommer kanske.

 
Amisa

Amisa

Söndag 12 april 23:28

Ja, man är ju förvånad att så många kan ta det han säger seriöst!
Ser dom inte vilken uppblåst och självgod idiot han egentligen är?

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

 
Göran

Göran

Måndag 13 april 09:15

Mitt i prick! Men det allra mest tragiska är väl att amerikanerna lär väl välja honom för fyra år till...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Måndag 13 april 09:24

Tyvärr tror jag du har rätt och det är ju även en katastrof för vår planet, som jag ser det.Hoppet är ju det sista som överger en så vi får väl hoppas ända fram till valdagen.
Allt gott till dig,hoppas du mår bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Tisdag 24 nov 15:30

Av Waxmann - Tisdag 17 nov 17:13

Tänk vad många människor,så även politiker, talar om vad andra tycker,tänker och gör,men:Tänk om människor,även politiker, lite oftare skulle tala om vad dom själva tycker och tänker. Att som politiker inte vilja delta i ett demokratiskt samtalsfor...

Av Waxmann - Måndag 9 nov 12:24


  I dag skriver min statsminister Stefan Löfven följande text. Innan du läser Statsministerns text vill jag själv säga följande,vilket jag ofta återkommer till:  Stefan Löfven bör påminna sitt statsråd Morgan Johansson om att han måste agera n...

Av Waxmann - Lördag 7 nov 13:16

Från Aftonbladet idag den 7 november,2020.              ...

Av Waxmann - Fredag 6 nov 09:06

Den narcissistiska personligheten Donald Trump har splittrat sitt folk så mycket att jag ibland kan tro att han inte förstår att ett inbördeskrig kan bli resultatet av hans agerande. De beväpnade milisman (Trump anhängare), jag såg på TV igår och v...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se