www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 14 april 2020

Robert Lind

Av Waxmann - Tisdag 14 april 20:20

Jag tror också på Robert Lind i Kramfors.

 
 
Göran

Göran

Tisdag 14 april 21:35

Tja, varför inte lika gärna på honom som andra påhitt? Själv tror jag på Anders Tegnell. Han finns dessutom!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Tisdag 14 april 21:43

Jo,jag tror också på Anders vilket jag ofta måste framhäva,dessutom: Anders Tegnell förespråkar ju också att vi ska använda tvålen mycket men Robert Lind i Kramfors ger ju bort en tvål gratis,om man nu tror på honom. Dessutom får man en tvålkopp också. Hepp :-)

 
Göran

Göran

Tisdag 14 april 21:51

... om man köper en trädgårdsmöbel i tryckimpregnerad furu, ja...
Eller...?
;-)

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Tisdag 14 april 23:27

Jomenvisst! Så var det
Saknar dom mycket och alltid,speciellt Tage som jag tyckte mycket om.
Hej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Onsdag 3 juni 01:45


  Detta är min vän Mathieu som jobbar i Virunga Nationalpark som park ranger och han vaktar dom vakcra och godhjärtade östlåglandsgorillorna mot tjuvskyttar. I april i år blev 13 av hans kamrater mördade av hutuer rebeller, som låg och lurpassade ...

Av Waxmann - Måndag 1 juni 10:32

Donald Trump's U.S.A.   En ställd, feg, ynklig, cynisk, rasistisk president går ner i sitt skyddsrum under Vita Huset.   -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Genesee ...

Av Waxmann - Torsdag 28 maj 00:15


  Den 28 maj 1941 förs den polske franciskanermunken Maximilian Kolbe till Auschwitz för att ha hjälpt judiska flyktingar. I lägret erbjuder han sig att byta plats med en man i en grupp som dömts att svälta ihjäl i en bunker. Efter två veckor är K...

Av Waxmann - Tisdag 26 maj 00:15

Släpps på DVD i dag, 26 Maj! Måste införskaffas och ses.

Av Waxmann - Söndag 24 maj 09:47

I dag firar vi nationalparkernas dag och dom är 30 till antalet. Nationalparkerna är ju en gåva för oss som älskar naturen, vildmarken som den är beskaffad, där den får "leva sitt eget liv" utan påverkan av människor.               Det...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskare, sjuk, människa med allt vad det innebär. Jag är också trogen socialdemokrat. Det jag framför på denna blogg är dock privata tankar o åsikter om inget annat anges.

Donera

  

Donera en slant till bloggen om du tycker om den, samtidigt som du hjälper mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swish till nummer 0721599220.

Tack för din gåva

Jag skriver om

Politik, musik, min vardag, djur, mina tankar om livet och vår framtid och lite mer.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men iblland kan jag vara lite skojfrisk eller något annat.

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se