www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 14 april 2020

Robert Lind

Av Waxmann - Tisdag 14 april 20:20

Jag tror också på Robert Lind i Kramfors.

 
 
Göran

Göran

Tisdag 14 april 21:35

Tja, varför inte lika gärna på honom som andra påhitt? Själv tror jag på Anders Tegnell. Han finns dessutom!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Tisdag 14 april 21:43

Jo,jag tror också på Anders vilket jag ofta måste framhäva,dessutom: Anders Tegnell förespråkar ju också att vi ska använda tvålen mycket men Robert Lind i Kramfors ger ju bort en tvål gratis,om man nu tror på honom. Dessutom får man en tvålkopp också. Hepp :-)

 
Göran

Göran

Tisdag 14 april 21:51

... om man köper en trädgårdsmöbel i tryckimpregnerad furu, ja...
Eller...?
;-)

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Tisdag 14 april 23:27

Jomenvisst! Så var det
Saknar dom mycket och alltid,speciellt Tage som jag tyckte mycket om.
Hej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Tisdag 24 nov 15:30

Av Waxmann - Tisdag 17 nov 17:13

Tänk vad många människor,så även politiker, talar om vad andra tycker,tänker och gör,men:Tänk om människor,även politiker, lite oftare skulle tala om vad dom själva tycker och tänker. Att som politiker inte vilja delta i ett demokratiskt samtalsfor...

Av Waxmann - Måndag 9 nov 12:24


  I dag skriver min statsminister Stefan Löfven följande text. Innan du läser Statsministerns text vill jag själv säga följande,vilket jag ofta återkommer till:  Stefan Löfven bör påminna sitt statsråd Morgan Johansson om att han måste agera n...

Av Waxmann - Lördag 7 nov 13:16

Från Aftonbladet idag den 7 november,2020.              ...

Av Waxmann - Fredag 6 nov 09:06

Den narcissistiska personligheten Donald Trump har splittrat sitt folk så mycket att jag ibland kan tro att han inte förstår att ett inbördeskrig kan bli resultatet av hans agerande. De beväpnade milisman (Trump anhängare), jag såg på TV igår och v...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se