www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 14 juni 2020

Grattis Trump,du fyller visst år :-)

Av Waxmann - 14 juni 2020 04:15    

 
 
Ingen bild

Letar efter nasister

16 juni 2020 13:25

Sett att Toralf gått och blivit kommunist med sin ny tröja?

Waxmann

16 juni 2020 17:19

Tror jag knappast!Han har däremot blivit än mer rasist,antisemit och en bitter typ som kan kommunicera med sin dator och påhittade staplar,men: Ytterst få lyssnar på honom, han har ständigt samma typer som följer honom och dom går alla at räkna på mina fingrar och tår.

Kan bara tycka synd om honom att han inte ser sina egna begränsningar och det finns en diagnos för det men är ointresserad. En dag kommer han att vakna upp och inse vem han är och hur han blivit och det lär inte bli roligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Söndag 17 jan 21:52


Ander Tegnell är alldeles för högfärdig i alla dom bedömningar som han gör och talar om. Anders Tegnell borde vara mer ödmjuk och tala öppet om vad FHM kunde ha gjort bättre. Men han har svar på tal på allt och inget fel har han/FHM gjort. Jag hade ö...

Av Waxmann - Torsdag 14 jan 12:08

    Min egen reflektion: Han går nu uppenbarligen omkring ensam i sitt stora vita hus med allt färre lojala medarbetare då dom flesta övergett honom.Han är nog väldigt arg, vet inte vad han kan göra åt den uppkomna situationen,som han själv är ...

Av Waxmann - Onsdag 13 jan 16:28

            #donaldtrump #trump #diktator #impeachment    ...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se