www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 24 september 2020

Den obehaglige antisemiten Oscar Sjöstedt och SD

Av Waxmann - Torsdag 24 sept 12:02

Jag tycker att Anders Lindberg idag på Aftonbladet återigen träffat rätt när han i sin ledare varnar för denna antismeit Oscar Sjösted från SD som är en riktigt obehaglig typ.

Tack för den Anders

_____________________________


       


------------------------------------------------------

Glöm inte bort detta och vad denna människa Oscar Sjöstedt sa för inte så många år sedan.

 


Detta som här står nedan har Oscar Sjöstedt, Jimmide Åkesson, Björn Söder, Mattias Karlsson, Rickard Jomshoff aldrig förnekat. 


 


Denna bild visar Björn Söder och Frans Schönhuber från SS,och det må vara ett antal år sedan men redan då var han så mogen så han visste bestämt vad han gjorde vid detta fototillfälle.

 

 


#nazism #antisemitism #SD

 
 
Amisa

Amisa

Torsdag 24 sept 13:29

Ja det är också vad min intuition säger mig varje gång jag ser honom, att det här är en ulv i fårakläder. Ett falskt leende på läpparna som nog snabbt kan vändas till något helt annat?

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Waxmann

Torsdag 24 sept 15:26

Jag kan bara hoppas att vi har fel men det som en gång hände i Tyskland får inte hända igen.
Jag tänker också på den oroande utveckling vi kan se i vår omvärld och den ökade närvaron av ett mera aggressivt Ryssland med en president som ingen vet hur hans agenda ser ut. Till detta stora land i öster kan man också lägga till den mörka utvevkling som pågått under en lång tid både i Ryssland,Vitryssland,Polen, Ungern,Rumänien, Bulgarien och flera andra EU-länder.
Enligt dom kriterier som EU ställt upp för att ett land kan kallas för en demokrati så är det endast 11 av dom 27 medlemsstaterna som är "riktiga fungerande demokratier". Utvecklingen har sedan 2016 i en rapport från "The Economist" också gått bakåt vilket inte gynnar demokratin och freden i Europa på sikt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Lördag 24 okt 10:10


När Kalmars ökände islamofob och antisemit inte !"får skriva illa om andra raser" på en god facebook grupp som handlar om Kalmar, så blir han förstås sur,grinig,trotsig,mer än barnslig! Då gör han som han alltid gjort, eftersom "han vet bäst". Han ...

Av Waxmann - Torsdag 22 okt 17:08


  Någon gång måste freden, den varaktiga, komma till mellanöstern och jag tänker speciellt på den konflikt,det krig som Israel utkämpat mot stora delar av arabvärlden.Jag tänker ibland på VARFÖR ? Israel upptar 0,4 procent av hela arabvärlden ! ...

Av Waxmann - Måndag 12 okt 15:04

Reportage från dagens Aftonbladet. 2020-10-12               ...

Av Waxmann - Måndag 12 okt 10:40


   Edith Stein Den 12 oktober 1920 föds filosofen och nunnan Edith Stein. Som jude omvänd till katolicismen försöker hon redan 1933 fästa Vatikanens uppmärksamhet på den nazistiska antisemitismens följder, men hon får inget gehör. 1942 avrättas...

Av Waxmann - Fredag 9 okt 00:30


Tvåhundra femtio tusen barn. Led, torterades, misshandlades och mördades i Auschwitz. De flesta av dem får vi aldrig se eller höra om. De föddes, mördades och glömdes bort. ----------------------------------------------------------- Det här är...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Donera

 

Donera gärna en slant till bloggen då den inte är gratis för mig. Jag är också sjuk och får inte den hjälp Kalmar kommun skulle kunna ge mig.

Swisha kan du göra till nummer 0704451886

Tack för ditt bidrag.

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se