www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 12 januari 2021

Narcissisten Donald Trump

Av Waxmann - Tisdag 12 jan 18:19

  

Viken patetisk figur på bilden.Hoppas han får sitt straff.

******************************************


Kan återigen konstatera att Kalmars mest kände islamofob, rasist säger att "han funderat på det som hände vid Capitoleum"?

Grattis,han har funderat vilket måste ses som ett stort steg framåt !

Sen är han förvånad ? över att media inte intervjuat en neutral person om händelserna vid Capitol Hill?! Men jisses,hur tänker karln? Hur har du tänkt dig att man ska kunna intervjua en neutral person? En person har väl ingenting att säga och ska han ha en åsikt är han väl knappast neutral? Han står ju utanför ,säger sig ju självt ! Vad du egentligen vill är att alla,precis som din idol Donald Trump, ska hålla med dig och så blir det aldrig.

Att denna man sedan drar in dom 2 länderna i Europa som står för den mesta antisemitismen,IUngern och Polen, är ju inte förvånande men jag har sagt det förut och säger det igen. Han är antisemit, islamofob,rasist helt enkelt,vilket jag har otaliga bevis för.

Förstår ju mycket väl att den där SD mannen i O-hamn och chefsideologen Mattias Karlsson ville bli av med dig,lika mycket som dom flesta vill bli av med din idol Donald Trump.

Enligt alla bedömare är han den absolut sämsta president U.S.A haft och ja,nåt annat kan man väl inte komma fram till. Kanske tror du också på Qanon och alla andra konspirationsteorier? Jo,det tror jag faktiskt att du gör,det är bara att se vilka du tycker om och talar gott om,vilket du gjort under alla år.Konspirationsteoretiker,antisemiter,vilsekomna själar som borde få hjälp.

Att man stängt ner swebbtv är väl fantastiskt bra gjort! Swebbtv och dess programledare behöver också vård och ett mer lågvattenmärke vad gäller politisk TV går nog inte att uppbringa.

--------------------

Sedan tror denne man att SVT ändrat sin grafik i något sammanhang för att han anmält det! Vakna! Det finns fler än du som ser saker,vilket du tids nog kommer att lära dig.

----------------------------

Media är ett centralt begrepp i denna tragiska figurs argumentation och retorik och när han,som ett exempel,inte ser att Donald Trump favoritkanal FOX news vänt honom ryggen på grund av Donald Trump's ansvarslöshet och hatet han sprider och uppmuntran till våld m.m ja då måste man ju undra om han har alla hästar hemma?

Sedan har ju Donald Trump stängts av från dom flesta stora sociala media plattformer och därför älskar jag globalister! Under hans 4 år vid makten har i stort sett alla lämnat honom och han har hamnat i konflikt med alla sina ministrar,CIA, FBI etc. Fundera du på det,om du klarar av det.

-------------------------------------------------


Donald Trump är en sjuk person som behöver hjälp,kanske vård då han redan från dag 1 visat upp en ytterst stark narcissistisk personlighet! Det finns ju vissa kriterier som måste uppfyllas för att man kan ses som en narcissistisk personlighet och Denna människa Donald Trump har mer än uppfyllt alla dom kriterierna.

1. ... anser sig vara viktigare och mer betydelsefull än alla andra i sin omgivning. Vilket omgivningen ständigt utsätts för på olika sätt.

2. ...drivs av rikedom, framgång, makt eller kärlek, oftast allt på en gång, vilket till största del endast är fantasier och rena lögner om dess olika framgångssagor. Det är inte ovanligt att narcissister lever högt över sina tillgångar, eller parasiterar på andras tillgångar för den delen.

3. ...speglar sig i andra för att kunna dupera omgivningen om sin egen förträfflighet, och därmed duger enbart andra "viktiga" och "betydelsefulla" personer som sällskap.

 

4. ...har ett överdrivet behov av att stå i centrum. Vill du boosta en narcissists redan uppblåsta ego kan du inte ge nog med bekräftelse. Men förvänta dig absolut inget tillbaka.

5. ...har orealistiska uppfattningar om sina egna rättigheter.  Eftersom en narcissist anser att allt kretsar kring det egna jaget, sätter hen upp helt egna spelregler som hen dessutom förväntar sig att andra ska spela efter helt utan att ifrågasätta.

6. ...utnyttjar skamlöst andra för att uppnå sina egna mål. Om du har en chef eller kollega som är narcissist kan du utgå från att din eller dina kollegors arbetssituation kommer bli negativt påverkad på ett eller annat sätt. En narcissist tar till exempel gärna åt sig äran för andras framgångar.

7. ...saknar empati och har därmed ingen som helst förmåga att sätta sig in i andras känslor. Detta är ett av de starkaste personlighetsdragen hos en narcissist och som ofta leder till kraschade relationer och allmän förstörelse.

8. ...tror att andra är avundsjuk på denne, men är ofta själv avundsjuk på andra, vilket leder till sociala konflikter där narcissistens enda mål är att förstöra de som hen är avundsjuk på.

9. ...har ett högfärdigt och/eller arrogant beteende som är olidligt att utsättas för.

 

Allt detta stämmer ju in till 100% på Donald Trump. Har du missat det så har du förmodligen också någon form av åkomma.

 

Ytterligare ett bevis på detta är hans enorma skulder. Idag blev han avstängd från Deutsche Bank.

 

 


 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Måndag 22 feb 17:29


Hej Magdalena och Ardalan och Pensionsmyndigheten! ------------------------------------------------------- Snart 12 års sjukdomar och massa förlorade pengar visar sig nu "ge resultat". Varför har ni sänkt min garantipension från 974 kro...

Av Waxmann - Måndag 22 feb 12:46

Det som drabbat mig som socialdemokrat i Kalmar men även andra sedan tidigare, har inte förändrats,snarare tvärt om. Socialdemokratin har problem då man glömt att lyssna,ta in vad medlemmar säger.Skall mitt parti kunna få tillbaka dom som har lämnat,...

Av Waxmann - Lördag 13 feb 22:33


Nu är det klart. Dom 17 röster som demokraterna var tvungna att få av republikanerna fick dom inte. 57 skyldig - 43 inte skyldig.Dock röstade 7 republikaner med demokraterna,så man kan väl säga att republikanerna nu är skadeskjutna. Icke skyldig...

Av Waxmann - Torsdag 11 feb 15:12

  Mary Wilson var en viktig del av The Supremes och hon var ju med och startade upp The Supremes med Florence Ballard och Diana Ross. Mary var också den sista originalmedlemmen i Supremes.Gruppen är den amerikanska popgrupp som någonsin haft flest ...

Av Waxmann - Onsdag 10 feb 20:32

Hittade för drygt 1 år sedan en näring mitt i Kalmar där jag kände igen mannen som jag jobbat med och kvinnan kände jag igen från f-kassan.Nu hade dom tydligen satsat på detta och vi talade en bra stund och tänkte att dom kan jag ju stötta när jag...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se