www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 10 februari 2021

En korvkiosk jag aldrig mer kommer besöka.

Av Waxmann - Onsdag 10 feb 20:32Hittade för drygt 1 år sedan en näring mitt i Kalmar där jag kände igen mannen som jag jobbat med och kvinnan kände jag igen från f-kassan.Nu hade dom tydligen satsat på detta och vi talade en bra stund och tänkte att dom kan jag ju stötta när jag känner mig sugen.Sagt och gjort. Har handlat där flera ggr men nu aldrig mer !

--------------------------

Det som hände i går gjorde mig oerhört besviken när jag kommer för att stötta er lilla verksamhet.Brukar köpa samma korv varje gång,ibland bara 1 ibland 2.I går då jag kommer för att köpa korv så säger kvinnan att jag inte betalade sist när jag var där för en extra korv? Väldigt märkligt att säga det igår? Jag blev förstås bestört och sa att jag har visst betalat och varför sa du inte när jag var här sist? Då svarar du att du sa till mig men att jag bara gick ! En ful lögn tycker jag och gissa om jag blev ännu mer förvånad när du säger att jag även låtit bli att betala en korv till din man tidigare???? Din man har jag inte sett på länge,det är dig jag beställt av dom siste 3-4 gångerna jag varit där.Varför har du då inte sagt något tidigare utan säger det plötsligt nu ? Märkligt! Din man har inte svårt för att tala,det vet jag eftersom jag känner honom som f.d busskollega,så varför sa han ingenting ? Varför ni plötsligt hittade på denna story är för mig en gåta,men du fick dina pengar i går och jag beställde inget och självfallet besöker jag er inte mer. Besviken fattigpensionär som varit ärlig hela mitt liv och aldrig lurat någon. Gick därifrån och handlar aldrig mer hos någon som lurar mig! Varför förstår jag ännu inte.

 

Jag går vidare   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Måndag 22 feb 17:29


Hej Magdalena och Ardalan och Pensionsmyndigheten! ------------------------------------------------------- Snart 12 års sjukdomar och massa förlorade pengar visar sig nu "ge resultat". Varför har ni sänkt min garantipension från 974 kro...

Av Waxmann - Måndag 22 feb 12:46

Det som drabbat mig som socialdemokrat i Kalmar men även andra sedan tidigare, har inte förändrats,snarare tvärt om. Socialdemokratin har problem då man glömt att lyssna,ta in vad medlemmar säger.Skall mitt parti kunna få tillbaka dom som har lämnat,...

Av Waxmann - Lördag 13 feb 22:33


Nu är det klart. Dom 17 röster som demokraterna var tvungna att få av republikanerna fick dom inte. 57 skyldig - 43 inte skyldig.Dock röstade 7 republikaner med demokraterna,så man kan väl säga att republikanerna nu är skadeskjutna. Icke skyldig...

Av Waxmann - Torsdag 11 feb 15:12

  Mary Wilson var en viktig del av The Supremes och hon var ju med och startade upp The Supremes med Florence Ballard och Diana Ross. Mary var också den sista originalmedlemmen i Supremes.Gruppen är den amerikanska popgrupp som någonsin haft flest ...

Av Waxmann - Onsdag 3 feb 10:40


Jokkmokks marknad är i år helt digital och du kan följa den via denna LÄNK Välkommen till Jokkmokks 416:e marknad.I år är marknaden,  den kulturella mötes- och handelsplatsen, helt digital. Istället för att trängas i marknadsvimlet, möts vi här i l...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att tala sanning!

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

Walk with me   

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se