www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 8 april 2021

Jag är min egen frisör sedan 1 år tillbaka.

Av Waxmann - Torsdag 8 april 12:00

För dyrt att klippa sig och för riskabelt under pandemitider. Köpte denna maskin och den är en god investering.Även om jag lever ensam med mig själv så är utseendet och allt som hör till det viktigt förstås.Fungerar perfekt och uppfyller dom krav jag ställer på en klippmaskin.Sparar nog in en del pengar på detta.


 

 
 
wiper

wiper

Torsdag 8 april 14:13

Min man har också en klippmaskin så han slipper också gå till frisören. Nu får dom fixa nåt sånt för kvinnor också tycker jag. Bra att kunna spara en slant. Jag har klippt mig på ett litet ställd 3 gånger på 14 månader. Där tar dom högst in 2 personer och frisörerna har både munskydd och handskar. Dessutom rengör dom hela tiden men jag går inte ut och köper kläder och annat.

Ha det bra

http://wiper.bloggplatsen.se

Waxmann

Torsdag 8 april 14:21

Ja,det gäller nu att alla tar sitt ansvar vilket tyvärr inte är fallet överallt.Det handlar om respekt för alla som lämnat oss men även deras anhöriga,all sjukvårdspersonal som sliter ont.

Du får låna din mans maskin och fixa till något! Kanske en punkfrisyr :-)
Allt gott

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Måndag 12 april 01:45


Humlan kan inte flyga för vingarna är för små. Den struntar i allt man säger och flyger ju ändå. Säg mig lilla humla hur går den där flykten till? Men humlan bara mumlar man kan allt som man vill. Lennart Hellsing      Älskar humlor ...

Av Waxmann - Fredag 9 april 01:45


 

Av Waxmann - Torsdag 8 april 12:48


Helen JosephDen 8 april 1905 föds Helen Joseph, en av Sydafrikas ledande aktivister mot apartheid. Minnet av demonstrationen 1956 där hon leder 20 000 kvinnor i en protestmarsch mot passlagarna firas i dag som ”kvinnodagen” i Sydafrika. J...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att hålla sig till sanningen!

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

*******************

       

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se