www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 8 april 2021

Helen Joseph

Av Waxmann - Torsdag 8 april 12:48

Helen Joseph
Den 8 april 1905 föds Helen Joseph, en av Sydafrikas ledande aktivister mot apartheid. Minnet av demonstrationen 1956 där hon leder 20 000 kvinnor i en protestmarsch mot passlagarna firas i dag som ”kvinnodagen” i Sydafrika. Joseph utsätts för flera mordförsök.

 

 
 
Ingen bild

leia

Torsdag 8 april 13:01

hur lägger man till en profilbid på sin blogg?

Waxmann

Torsdag 8 april 13:49

Du går in på inställningar/Färger & Utseende och sen under "Presentationsruta" väljer du en fil.
Lycka till.

 
wiper

wiper

Torsdag 8 april 14:10

Vilken fantastisk förebild till kvinna. Såna borde vi ha fler av. Typiskt att såna människor blir mordhotade. Det finns ingen rim och reson i detta. Hon var verkligen före sin tid

Jag skall googla på henne

Ha en fin dag
Hälsning från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Waxmann

Torsdag 8 april 14:25

Jag har många sådana hjältar på min blogg. Går du ner i högermarginalen där du hittar "Mina ämnen" där ser du "Dagens Hjälte" eller "Hjältar".
Ha en bra dag/Mike

PS:Tryck gärna på "Gilla"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Fredag 16 april 02:15

Visst kan jag känna sorg när jag ser bild no2 i denna tråd! Det känns som ett slag i ansiktet och framför allt som en tom fras när ni ber oinvigda att "Kom med i vårt gäng".Vilket gäng är det? Ska man kunna komma med i ert gäng då måste ni som si...

Av Waxmann - Onsdag 14 april 11:09

Oj oj oj,vilken dynamik och fantasi 

Av Waxmann - Måndag 12 april 01:45


Humlan kan inte flyga för vingarna är för små. Den struntar i allt man säger och flyger ju ändå. Säg mig lilla humla hur går den där flykten till? Men humlan bara mumlar man kan allt som man vill. Lennart Hellsing      Älskar humlor ...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att hålla sig till sanningen!

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

*******************

       

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se