www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 31 juli 2021

Rösta inte på SD eller Alternativ för Sverige eller Framtid Kalmar om du bryr dig om dina medmänniskor.

Av Waxmann - Lördag 31 juli 12:15

  

 
 
wiper

wiper

Lördag 31 juli 14:57

Det var bra bra uttryckt med en komisk touch ;). Det är skrämmande att så många röstar på detta parti och dom verkar inte vara pålästa ett dugg. Det är bara hat mot allt möjligt och ingen logik.

Ha en fin dag
MVH
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Waxmann

Onsdag 4 aug 13:19

Håller med. Det finns ett underskott av intellekt i detta parti och dom verkar inte vara speciellt allmänbildade.
Vi står nu inför ett öde's val nästa år, som jag ser det, och hoppas dom inte ska få någon makt överhuvudtaget. Allt gott och dela gärna min blogg med likasinnade.

 
Göran

Göran

Lördag 31 juli 18:39

Älskar den skylten! Har du gjort den själv eller hämtat den nånstans på nätet? Skulle gärna lägga ut den på min FB-sida.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Waxmann

Onsdag 4 aug 13:15

Hej
Det är bara att kopiera den och lägga upp den på din fb sida.
Allt gott

 
Ingen bild

Mig

Fredag 6 aug 19:36

Kommer så klart att rösta för SD men att någon vill rösta på det rasistiska och hatfulla, är det ens ett parti, Framtida Kalmar med sin kvinnohatande ledare? Hans bästa partikamrat från SD tiden är dömd för barnsexbrott. Lite kul när man kan läsa saker på Flashback….

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Fredag 17 sept 01:45


   En enda mening och den är lång, den innehåller 90 ord, man brukar rekommendera att man använder mellan 10 - 25 ord i en mening, inte mer! ******************* "Att stora företag sponsrar rockmusik handlar inte om välgörenhet eller om att de in...

Av Waxmann - Måndag 13 sept 04:45


Älgjakten i Kalmar län startar 8 oktober 2021–31 januari 2022 men denna fina ungtjur kommer inte att fällas i Kalmar län, dessutom har jag under åren konstaterat att dom friska älgar som finns ex.vis. i Västerbotten saknas i Kalmar län där dom ...

Av Waxmann - Lördag 11 sept 16:09

Det var den 11 september, 2001 och det var eftermiddag i Sverige. Jag var till min f.d. arbetsplats Ölands Djurpark och kom in i byggnaden där ledningen sitter och TV'n stod på och jag frågade ekonomichefen Kenneth vad som händer ? "Ett flygplan ha...

Av Waxmann - Torsdag 9 sept 01:45

I dag är det, den 9 september 1971, på dagen 50 år sedan John Lennon släppte sitt album "Imagine". Titelspåret har ju idag fått en legendarisk status och många har genom åren tyckt att det är vår planets egen nationalsång och jag kan bara hålla m...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att hålla sig till sanningen!

Omröstning

Upplever du att pandemin är över ?
 JA
 NEJ

Sök

Jag skriver om

Politik, människor, djur, musik, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

*******************

       

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se