www.waxmann.se

Presentation

URL:    http://www.waxmann.se
Registrerad:    2014-10-21 21:07
Senast inloggad:    2019-05-23 22:23
Bloggtitel:    www.waxmann.se
Förnamn:    Michael
Efternamn:    Waxmann
Län:    Kalmar län
Kommun:    Kalmar
Ort:    Kalmar
Intressen:    Människor,djur,musik,natur,politik,fred,filantropi
Välkommen in till Min  blogg.
Min blogg skriver jag vad jag vill, och om du inte tycker om det ska du självfallet inte läsa min blogg.Enkelt eller hur ? Skriver detta då vissa haft synpunkter på vad jag skrivit och vad man får skriva och inte skriva.
Allt jag skriver är personligt och det handlar om mina känslor och vad jag tycker och tänker i stort och smått om min omgivning.Det är Min blogg
 
 
Det är lätt att vara solidarisk med vår lilla stjärna som vi alla lever våra liv på,människor,djur,natur,bara man har ögon att se med eller öron att lyssna med.
 
Varje människa's oinskränkta värde är något jag bryr mig om.Att få vara den man är utifrån kön,sexualitet,politisk åskådning,religion, ja detta är något jag värnar om. Att ge,men inte få, är något som ger mig stor tillfredställelse även om jag också behöver "få" ibland. Att se människor i min omgivning växa skänker mig glädje och tillförsikt.
 
Krafter som ifrägasätter dessa fundamentala livsbetingelser finns och dom vill jag ifrågasätta.
 

Jag hade mitt första jobb som 13 årig sommararbetare på Bockens Bryggerier i Gävle 1968 då jag sorterade flaskor, vill minnas att timlönen var 2:50/tim.

Sedan har jag också jobbat som sjöman, elefantskötare, barnskötare, buss o lastbilschaufför, mentalskötare, B-skådis, roadie, kolloledare, djurvårdare, musiker, djurskötare, styrelsemedlem, deltidsbrandman, handledare, fritidsledare, arrangör, biståndsprojektansvarig, förman, stuveriarbetare, socialarbetare, portier, akutsjukvårdare.


Utbildad på kurser/gymnasieskola/specialskolor/högskola/universitet är jag också: sjukvårdsbiträde, trädgårdsarbetare, barnskötare, deltidsbrandman, socionom.

Men utbildningen jag fått genom att leva är nog den utbildning jag värdesätter högst.

 
 
 Glädjen och kärleken finns hos alla men vi måste se den och uppmuntra varandra till mera kärlek och fred på vår lilla stjärna som vi delar gemensamt med varandra.Vår stjärna är inte stor,den är väldigt liten i förhållande till andra stjärnor men vi lever här och nu och måste dela på den,och det kan vi genom att visa mer kärlek,ödmjukhet och solidaritet med dom som inte har.Vi har också ständigt ett pågående ansvar så länge vi lever, för att överlämna en fredlig stjärna, till dom barn vi satt till världen.
 
Peace & Love x 4         
 
 
STÖTTA GÄRNA MIG OCH MIN BLOGG.DET KAN DU GÖRA GENOM ATT SWISHA IN VALFRITT BELOPP PÅ  0721599220
 
 
Alla bilder på denna blogg är copyright skyddade och skärmdumpar är ej tilllåtna! 

Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, boxare, socionom och socialdemokrat.

Att vara socialdemokrat är inte svårt,det är bara att hålla sig till sanningen.

Donera

  

Donera gärna pengar till bloggen om du tycker om den. En ny dator (IMac) behöver köpas.Vill du hjälpa mig vore jag tacksam.

Swish till nummer 0721599220.

Tack

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se