www.waxmann.se

Direktlänk till inlägg 30 mars 2021

(L) tappar medlemmar.

Av Waxmann - Tisdag 30 mars 12:12

Många tunga liberaler säger nu nej till partiets öppning mot SD!

Många liberaler lämnar nu partiet, bland annat "Årets liberal 2020" Abdukadir Salad Ali och frågan är om (L) och dess partiledning bryr sig? Oavsett så är manegen krattad för SD om (L) väljer att fortsätta på den inslagna linjen.

 

Kohandel om viktiga värden med högerpopulister kan aldrig vara en uppgift för ett liberalt parti, skriver fem tunga liberala toppolitiker i SvD. Fler tunga liberala topp politiker runt om i landet lämnar nu partiet.

******************************

SD-ledaren Jimmie Åkesson meddelar att "partiet vägrar bli ett stödhjul åt Liberalerna".

Är detta statement från SD's partiledare något nytt för svenska folket ? Knappast!
Kanske är det något nytt för (L)? Uppenbarligen !
(L) har helt enkelt struntat i att göra läxan vilket är tillräckligt illa och kan komma att kosta Sverige en hel del,kanske i värsta fall den demokrati vi i dag känner till.
 
SD's chefsideolog Mattias Karlsson sa vid SD's partistämma 2019: ”Vi bär en tusenårig nations och kulturs öde på våra axlar”. Och i valet 2022 ”har vi på riktigt chansen att göra upp med hundra år av socialdemokratisk kontroll över vårt samhälle.”
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Waxmann - Tisdag 11 maj 10:10


Dom som iscensatte detta våld är Hamas anhängare som är kommenderade dit för att starta ett våldsamt upplopp för att det ska eskalera!   Har då inte Israel rätt att försvara sig ? Självklart,dessutom: Dessa män representerar inte palestinierna ut...

Av Waxmann - Tisdag 11 maj 01:15

En låt som är tidlös i ordets rätta bemärkelse !när denna går hemma är det näst intill omöjligt at sitta,stå stil.LP'n "Toto4" är den LP som sålt mest av alla deras album. Själv hörde jag Toto första gången 1978 när debutalbumet kom.En djup kärleksaf...

Av Waxmann - Måndag 10 maj 21:57

2021-05-10 ,21:57  19,3°

Av Waxmann - Söndag 9 maj 00:15


Landet Israel har lyckats bättre än något annat land när det gäller att bromsa Covid-19. Israel är till ytan något mindre än Dalarna,men har nästan lika många invånare som Sverige så man bor och lever mycket tätare än vi gör i Sverige! Ändå har m...

Av Waxmann - Fredag 7 maj 00:15

  Kriget tog slut i Europa 7 Maj, 1945.I Stockholm och på Kungsgatan jublade man hej vilt och konfetti flög som fjärilar i luften.  ********************* Hitlers General Jodl skrev under en villkorslös kapitulation. Adolf Hitler själv var så...

Presentation


Pappa, musiker, feminist, busschaufför, socionom, elefantskötare, älskar fjäll, vatten, vildmark, pugilist, älskare, människa med allt vad det innebär. Jag är trogen demokratisk socialdemokrat och det är enkelt, bara att hålla sig till sanningen!

Jag skriver om

Politik, musik, djur, natur, min vardag, mina tankar om livet och vår framtid och lite till.

--------------------------

Seriös? Ja, oftast, men ibland kan jag vara lite stollig eller något annat.

*******************

       

Kommentarer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.Skriv under med ditt riktiga namn om du vill få din kommentar godkänd.

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

Mina ämnen

How many people ..........


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se